ובינר לרגל השקת הספר: "תור הזהב של המשקיעים המוסדיים"
ב', 06/01/202518:00
נותרו מקומות בודדים בקבוצה מגוונת של משתתפים ומשתתפות מתחומים מדעים שונים, ביניהם יזמים ויזמיות מה"שטח". התוכנית בתמיכת חממת The Kitchen מבית שטראוס ורשות החדשנות ומתקיימת בפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית של האוניברסיטה העברית, ברחובות.
מטרתנו לחשוף אקדמאיים ואקדמאיות לידע, כלים וטכנולוגיות מתקדמות בעולם המזון, על מנת להשתלב בתעשיית הפוד-טק המתפתחת בישראל. התוכנית כוללת לימודים בפקולטה, התנסות במעבדות ובמטבח ובנוסף הכשרה מעשית בחברות.
בוגרות ובוגרי העברית זכאים להנחה מיוחדת של 1000 ₪
מספר המקומות מוגבל!
כדאי למהר להירשם >>>