בוגרות העברית במנהל התכנון | ארגון בוגרי העברית

בוגרות העברית במנהל התכנון

19 נובמבר, 2023
HUJI Alumnae at the Urban Planning Department

טלילה הראל נבחרה לתפקיד מתכננת מחוז מרכז. הבחירה נעשתה לאחר מכרז שנערך על ידי ועדת המכרזים של נציבות שירות המדינה. תחליף את יעל סלומון (גם היא בוגרת העברית) ששימשה כממלאת מקום שנה בתפקיד ותחזור לתפקיד מנהלת אגף מטרו במנהל התכנון. הראל שימשה בתפקידה האחרון כסגנית לתכנון לשכת תכנון מחוזית מחוז מרכז במינהל התכנון ונבחרה לעובדת מצטיינת במנהל התכנון בשנים: 2015, 2019, 2020.

היא בעלת תואר ראשון בהצטיינות בגיאוגרפיה ולימודים משלימים מהאוניברסיטה העברית ותואר שני בהצטיינות בתכנון ערים ואזורים מהפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים בטכניון.

מיכל מריל מונתה לממלאת מקום מתכננת מחוז דרום. מריל שימשה בתפקידה האחרון כמנהלת אגף בכיר תכנון חברה וקהילה במינהל התכנון. במסגרת תפקיד זה הייתה אחראית על ניהול ועדות היגוי בין-משרדיות וקידום תוכניות מתאר מקומיות כוללניות ומסמכי מדיניות למגוון ישובים בארץ: ערים, מועצות מקומיות, מועצות אזוריות יישובי חברת ערבית וכו'. בשנים האחרונות, בין יתר תפקידיה, הובילה שינויי עומק משמעותיים ופעילות מורכבת ומגוונת בתחום התכנון בחברה הערבית והדרוזית בשיתוף עם כלל משרדי הממשלה, הובילה פורומים בין-משרדיים ועשרות תוכניות מפורטות גדולות ומורכבות כחלק מאחריותה על יישום החלטות ממשלה בתחום.

היא בעלת תואר ראשון בגיאוגרפיה וחוג לצרפתית מאוניברסיטת תל אביב ותואר שני בהצטיינות בחוג לגיאוגרפיה ובמכון ללימודים עירוניים ואזוריים של האוניברסיטה העברית.

ברכותינו!

מקור >>>