פיתוח עסקי והשאת ערך של קניין רוחני | ארגון בוגרי העברית

פיתוח עסקי והשאת ערך של קניין רוחני

18 ספטמבר, 2023
Intellectual Property Course - Alumni Discount

מחקרים מהשנים האחרונות מראים כי לא פחות מ-80% מערך חברות ציבוריות בעולם מיוחס לקניין הרוחני שברשותן. במקביל, מתגברת המגמה העולמית של הכרה בחשיבות הקניין הרוחני, ככלי עסקי מרכזי וכמפתח ליצירת ערך ושמירה על יתרון תחרותי.

• מתוך דו"ח הרשות לחדשנות 2023: "בתוך עשור, ההייטק התבסס כענף הצומח ביותר במשק במונחי מועסקים ולאחד הגדולים שבהם"
  • מתוך כתבה בתחום קריירה ב-The Marker אפריל 2022: "נוצר באחרונה שטף של הרבה פיתוחים טכנולוגיים, ובהתאם, יותר אנשים רצו לרשום פטנטים"

תוכנית לימוד ייחודית "פיתוח עסקי והשאת ערך של קניין רוחני" פותחה לצורך התמודדות עם ההיבטים העסקיים והמעשיים במימוש זכויות בנכסים לא מוחשיים (פטנטים, זכויות יוצרים זכויות מטפחים וכיו"ב). התוכנית מתקיימת זו השנה החמישית, במדור ללימודי חוץ, קמפוס רחובות של האוניברסיטה העברית.

חלק מרשמים של בוגרות ובוגרי התוכנית >>>

מועד פתיחה של הקורס הקרוב: 25.10.2023
בוגרות ובוגרי העברית זכאים להנחה ייחודית של 10%, למימוש ברישום מוקדם.

לרישום יש לפנות ללירון דיין - בן מנחם
טלפון: 08-9489991