הוקרה לבוגר העברית - מומחה אימונולוגיה | ארגון בוגרי העברית

הוקרה לבוגר העברית - מומחה אימונולוגיה

4 מאי, 2021
Isaac R. Melamed M.D.

ד"ר איזיק ר. מלמד, קיבל הוקרה מארגון Continental Who's Who כאימונולוג מוביל על הישגיו הרבים. ארגון Continental Who's Who הוא ארגון חברות בלעדית, המעצים מנהלים, אנשי מקצוע ויזמים ברחבי העולם.

ד"ר מלמד הוא מומחה מוביל בתחום האימונולוגיה. הוא בילה למעלה מעשרים שנה בחקר מחלות הקשורות למערכת החיסונית. סיים לימודי רפואה באוניברסיטה העברית בירושלים בשנת 1978. את התמחותו הראשונה עשה בבית החולים לילדים בטורונטו, קנדה והתמחות נוספת במרכז היהודי הלאומי לאימונולוגיה ורפואה נשימתית.

ד"ר מלמד פרסם למעלה ממאה מאמרים והרצה בארצות הברית ומחוצה לה. הוא קיבל פרס האגודה לאימונולוגיה קלינית בשנת 2002, פרס המחקר של האקדמיה האמריקאית לאלרגיה ואימונולוגיה בשנת 1993, תעודת כבוד בשנת 1991, ופרס טיסדייל על מצוינות במחקר בשנת 1990.

בתגובה ד"ר מלמד הקדיש את ההוקרה לפרופ' צבי שפירר (גם הוא בוגר האוניברסיטה העברית) ונתן עצה לרופאי העתיד: "תאהב לעשות את מה שאתה עושה. נסה תמיד לעזור למטופל. נסה להבין את המחלה ולהסביר למטופל. הקשב תמיד למטופל שלך. המשך ללמוד. תרגיש אמפתיה למטופל".

צילום: Continental Who's Who