ישראל 2050 | ארגון בוגרי העברית

ישראל 2050

18 יוני, 2019
Israel 2050

בוער בכם לשנות את המצב החברתי-כלכלי בישראל?! הצטרפו אלינו! ההרשמה למחזור ה' של תוכנית הקמפוסים פתוחה! בשנה הקרובה יפתחו ברחבי הארץ חמש קהילות נוספות של תוכנית המנהיגות החברתית כלכלית 'ישראל 2050' ויצטרפו למאות הצעירים והצעירות העוברים הכשרה ייחודית לעשייה אזרחית, צוברים ידע וכלים לשינוי, מייצרים קהילה פעילה ונפגשים עם מומחים ומומחיות - מתחומי כלכלה, חברה, קביעת ויישום מדיניות, הפעלת כלים להשפעה אזרחית. המטרה של תנועת ישראל 2050 היא לשפר את המציאות החברתית-כלכלית בישראל ולהשיב את האינטרס הציבורי הרחב לראש סדר העדיפויות של מקבלי ההחלטות.אנו מאמינים כי ציבור מודע, מעורב ומשפיע יוכל לעשות זאת. לכן אנו מחפשים את הצעירים והצעירות שרוצים ללמוד, לפתח חשיבה ביקורתית ולקדם שינויים מהותיים במרחב הכלכלי-חברתי בישראל. מזמינים את כל מי שרוצה לפעול למען חיזוק החברה האזרחית בישראל להגיש מועמדות לתכנית. בשנת הלימודים תש"פ יפתחו קהילות חדשות ברחבי הארץ: בן גוריון בבאר שבע, האוניברסיטה העברית בירושלים, אוניברסיטת תל אביב, סמינר הקיבוצים ולראשונה גם באוניברסיטת חיפה. אין הכרח ללמוד במוסדות הללו.
הגשת מועמדות למחזור ה' פתוחה כעת (עד ה-11.7) באתר התנועה:https://israel2050.co.il/leadership
ההשתתפות כרוכה בהליך מיונים, מידע נוסף ניתן למצוא בקובץ המצורף ובאתר.