בוגרי העברית מובילים בבחינת לשכת עורכי הדין | ארגון בוגרי העברית

בוגרי העברית מובילים בבחינת לשכת עורכי הדין

15 ספטמבר, 2020
HUJI Law Graduates - Best in 2020

לשכת עורכי הדין פרסמה את נתוני המעבר בבחינות הלשכה האחרונות שנערכו בסוף אוגוסט. לבחינה בחודש שעבר ניגשו 2,835 מתמחים ומתמחות, מתוכם 1,867 ניגשו לראשונה. שיעור המעבר בקרב כלל הנבחנים הוא 34% בלבד.האוניברסיטה העברית מובילה את טבלת העוברים עם 78% מעבר, מיד אחריה אוניברסיטת תל אביב עם 72% מעבר. במקום השלישי אוניברסיטת חיפה כש-68% מבוגריה עברו בהצלחה את הבחינה.

ראש לשכת עורכי הדין, עו"ד אבי חימי: "אני מברך את המצטרפים החדשים למשפחת עורכי הדין בישראל ומאחל להם הצלחה בדרכם החדשה. מיומי הראשון בתפקידי כראש הלשכה פעלתי להקמת ועדה ציבורית שתסדיר אחת ולתמיד את מסלול הכשרתם של הסטודנטים למשפטים, ואני שב וקורא להקמת ועדה ציבורית כזו היום. מסקנות הוועדה יוכלו למנוע עוגמת נפש ואי-ודאות בקרב אלה המבקשים להיכנס בשערי המקצוע, לצד הבטחת איכות המקצוע ויצירת מסלול הכשרה מתאים וראוי".

לכתבה המלאה >>>

.