תואר שני במדיניות ציבורית - למעוניינים להשפיע ולהוביל | ארגון בוגרי העברית

תואר שני במדיניות ציבורית - למעוניינים להשפיע ולהוביל

8 מרץ, 2020
Leadership Program - School of Public Policy

התכנית מעניקה כלים להובלת מדיניות ולטיפוח מנהיגות בקרב מנהלים בשירות הציבורי בישראל. התכנית מפתחת דרכי חשיבה, שפה מקצועית של הובלת מדיניות, ומעניקה למשתתפיה ארגז כלים  ייחודי, תודעת שירות אזרחי, חושפת את הסטודנטים למרקם הרב-תרבותי הישראלי ומייצרת רשת חברתית ענפה בין הבוגרים. התכנית מתמקדת בחיבור שבין עולם המחקר והתיאוריה לבין היישום והפרקטיקה. התכנית מותאמת לאתגרים ולצרכים הייחודיים של השירות הציבורי במדינת ישראל. למסיימי התכנית יוענק תואר "מוסמך במדיניות ציבורית – מגמת מנהיגות".

קהל היעד: מנהלות ומנהלים בדרגי ביניים ומעלה (mid-career) המגיעים משירות המדינה, השלטון המקומי, המגזר השלישי, רשויות רגולטוריות או חברות ממשלתיות – המעוניינים להשפיע על המדיניות והמנהיגות של המגזר הציבורי בישראל.

תנאי הקבלה: תואר ראשון בכל תחום ובלבד שהממוצע 80 ומעלה, ניסיון ניהולי מצטבר של 5 שנים.

תקופת הלימודים: תכנית הלימודים כוללת: ארבעה סמסטרים, במשך כחמישה-עשר חודשים. יום לימודים מרוכז מתקיים בימי שלישי, ובמשך סמסטר אחד יהיו מפגשים גם בימי שישי.

מועד אחרון להרשמה: 31 ביולי 2020

הרישום לתכנית מתבצע בשני שלבים:

יש להירשם תחילה לאוניברסיטה העברית דרך מערכת הרישום של האוניברסיטה.

יש לבחור בתכנית: "מדיניות ציבורית מגמת מנהיגות" (סמל 823). יש לציין עדיפות 1 בלבד.

לאחר מכן, יש להיכנס למערכת ההרשמה. למערכת זו יש להעלות את כל המסמכים הדרושים. הבקשה עוברת באופן אוטומטי לבדיקת המזכירות. לאחר בדיקת תיק המועמד/ת, אנו ניצור קשר עם המועמדים העומדים בתנאי הסף ונזמנם לראיון.

למקדימים להירשם אשר יתקבלו ללימודים ויממשו יוחזרו דמי הרישום לאוניברסיטה!

לפרטים נוספים ויצירת קשר: טל' 02-5881934 או בדוא"ל: litalgu@savion.huji.ac.il

ובנוסף: תואר שני במדיניות ציבורית – תכנית המצטיינים

התכנית מיועדת לסטודנטים מצטיינים בעלי תואר ראשון מכל החוגים והפקולטות, בעלי יכולות בולטות ופוטנציאל מנהיגות; המבקשים לרכוש כלי חשיבה, מחקר וניתוח הדרושים למעצבי מדיניות בשירות הכלל.
לפרטים נוספים, נא ללחוץ כאן
ובדואל: ofrac@savion.huji.ac.il