מגנילרן מאחדת כוחות עם חברה קוריאנית | ארגון בוגרי העברית

מגנילרן מאחדת כוחות עם חברה קוריאנית

21 פברואר, 2022
Israeli AI EdTech startup MagniLearn

מגנילרן (MagniLearn), חברת הסטארט-אפ הישראלית בתחום הבינה המלאכותית והשכלה, חתמה על הסכם הפצה עם חברה מדרום קוריאה Belt English - חברה מובילה בתחום החינוך הקוריאני.

מגנילרן הוקמה על ידי פרופ' ארי רפופורט, שהוביל מחקר פורץ הדרך של האוניברסיטה העברית בירושלים בעיבוד שפה טבעית, מדע קוגניטיבי וחינוך, יחד עם לאנה טוקוס - מנכ"לית החברה ומיכל עציון, CTO וסמנכ"לית מחקר ופיתוח. שלושתם בוגרי האוניברסיטה העברית.

שתי החברות איחדו כוחות ביולי 2021 ושילבו את פלטפורמת הלמידה של מגנילרן בבתי ספר בסיאול, בונדנג ואולסן. שיתוף הפעולה הוכרז כהצלחה גדולה וכעת הפלטפורמה מבוססת בינה מלאכותית תופץ במאות בתי ספר ברחבי הארץ.

"עם הכוונה של קוריאה לחינוך מבוסס טכנולוגיות ותיאוריות מדעיות קוגניטיביות, שיתוף פעולה זה הוא התאמה מושלמת בין שתי החברות", אמרה לאנה טוקוס.

הטכנולוגיה של מגנילרן תוצע בבתי ספר קוריאניים בשנה הקרובה ותאפשר להם להקל על למידה של השפה האנגלית בצורה מקוונת ומותאמת אישית, המבוססת נתונים ועומדת בתקן הבין-לאומי ללימוד שפות - CEFR.

לכתבה המלאה >>>