קורס ניהול מוצר ושיווק בביו-טק ומד-טק | ארגון בוגרי העברית

קורס ניהול מוצר ושיווק בביו-טק ומד-טק

28 דצמבר, 2021
Med-Tech Product Management Course

קורס יישומי מתקדם בניהול מוצר ושיווק בעולמות הביו-טק והמד-טק מיועד לבוגרי מדעי החיים והטבע בעלי ניסיון של שנתיים לפחות בתעשייה ובעלי תפקידים בעולמות הפארמה, ביו-מד, מכשור רפואי ודיגיטלי, מידע רפואי וכדומה, המעוניינים לבסס את הידע והיכולות שלהם בתחום ניהול המוצר ושיווק. התכנית משלבת הרצאות של מומחים מובילים מהארץ ומהעולם והרצאות של בעלי תפקידי מפתח בחברות המובילות בתעשייה הישראלית. בסוף התכנית יתבצע הליך חשיפה של בוגרי התכנית לחברות הביו-טק והמד-טק הישראליות.

במהלך הקורס יועברו תכנים פרקטיים על ידי מרצים מהתעשייה ומהאקדמיה. המשתתפים יעבדו בקבוצות על מספר תרגילים מעשיים בנושאי הבנת שוק, בניית תחזית ופיתוח תכנית עבודה על תיאורי מקרה בתחומים שונים.

ההרצאות יינתנו בעברית ובאנגלית.
המפגשים הפרונטליים יתקיימו בקמפוס הפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית ברחובות.

נושאי לימוד מרכזיים:

• מחזור חיי המוצר והבנת תפקידו של מנהל המוצר
  • פיתוח תכנית פעילות בסביבה משתנה
  • ניתוח תחרות ובניית מיצוב
  • מגמות בשוק הבריאות הדיגיטלית
  • מחקרי שוק והבנת קהל היעד
  • הערכת טכנולוגיות רפואיות ושיקולים בקביעת תמחור
  • מיתוג ובניית קמפיין בשימוש בכלים דיגיטליים
  • התקשורת כמנוף להתפתחות החברה
  • הבנת מבנה מערכות בריאות ומנגנוני שיפוי
  • רגולציה כחלק מתהליך הפיתוח

מה תקבלו:

• הכשרה של בוגרי מדעי החיים שעובדים בתעשיות מסורתיות לעולמות המד-טק והביו-טק.
  • הכשרת מנהלים בתעשיית המד-טק, הביו-מד והביו-פארמה, שבאים מרקע מדעי בפן של ניהול מוצר וניהול שיווק בעולמות אלו.
  • בוגרי התכנית ידעו לפתח תכנית להבנת השוק, תוך התאמת שימוש בכלים שונים למחקר שוק בשלבים שונים של חיי המוצר.
  • יכירו את מגוון סוגי הלקוחות החיצוניים והפנימיים לארגון, של מנהל המוצר, ויתרגלו דרכים לתקשורת אפקטיבית עם כל גורם.
  • בוגרי התכנית יוכלו לתאר את מחזור חיי המוצר, הפעולות הקריטיות ותפקידיו של מנהל המוצר בכל שלב.
  • הבוגרים יוכלו לתאר מהם מבנה ומרכיבי התכנית העסקית.
  • יפתחו תחזית למוצר בעולם בריאות הפרט על סמך שלבים מוגדרים.
  • מרצים בכירים מהחברות המובילות בעולמות הרלוונטיים.
  • חשיפת בוגרי התכנית לחברות רלוונטיות ובניית מועדון של בוגרי התכנית שישתלב בתעשייה.

בין מרצי התוכנית:

• ד״ר קובי ענבר – מנהל אקדמי *
  • דפנה שחף – מנהלת אקדמית
  • Graham Lewis - Vice President IQVIA
  • אסף ברנע – מנכ"ל Sanara Ventures
  • עפרה פיינמסר – מנכ"לית Gilead Israel
  • ד"ר חגית מר-חיים – ייעוץ רגולטורי ופיתוח תרופות HMC *
  • אורי חושן – מנכ"ל החממה הטכנולוגית VLX
  • Mark Milton Edwards - Head of Product & Health Solutions Teva
  • ליאת גוטליבCMO Mid Europe MSD *
  • אייל שמיר – מנכ"ל IceCure *

* - בוגרי האוניברסיטה העברית

מועד פתיחת הקורס: 27.02.2022
מפגשים: שישה פרונטליים וארבעה בזום
ימים ושעות: ימי ראשון מ-16:00 עד 20:30
50 שעות אקדמיות

בוגרי העברית זכאים ל-10% הנחה ופטור מלא מדמי הרשמה!
לפרטים והגשת מועמדות >>>

העברית המרכז להכשרת מנהלים, עוסק בקידום ופיתוח של מנהלים מענפים שונים במשק הישראלי. המרכז מתמקד בהכשרות ופיתוח מקצועי במגוון תחומים ניהוליים: הכשרת מקצועות ניהול ההיי-טק, המד-טק והביו-טק, הכשרת ופיתוח מנהלים בעולמות הפיננסיים, העסקיים, המשפטיים, הטכנולוגיים ועוד. המרכז מביא איתו את היכולות המולטי דיציפלינריות של האוניברסיטה העברית וסגל המרצים שלה יחד עם שיתוף הפעולה המתמשך עם מגוון השחקנים המובילים במערך החדשנות הישראלית.