תכנית המנטורים לבוגרי ביה"ס למנהל עסקים יוצאת לדרך! | ארגון בוגרי העברית

תכנית המנטורים לבוגרי ביה"ס למנהל עסקים יוצאת לדרך!

1 נובמבר, 2018
תכנית מנטורים של ביהס למנהל עסקים

תכנית המנטורים לבוגרי ביה"ס למנהל עסקים מחברת בין סטודנטים לתואר שני ובוגרים צעירים, לבוגרים ותיקים של בית הספר שעשו חיל וכיום הם בכירים בתעשייה ובמגזר הציבורי. מטרת התכנית היא לאפשר לבוגרים הוותיקים להעניק מניסיונם האישי, לחלוק תובנות ניהוליות ולעזור לסטודנטים ולבוגרים הצעירים בשלבים הראשונים בדרכם המקצועית.

במהלך התכנית, מוצמד כל משתתף או משתתפת לבוגר או בוגרת של בית הספר שרוצים לתרום מניסיונם האישי ולעזור לכם בשלבים הראשונים בדרככם המקצועית. לכל 3-4 חניכים יוקצה מנטור אחד. תכנית זו מהווה הזדמנות פז לעבור תהליך למידה מעשי. משתתפים בתכנית מגדירים אותה כאחת ההתנסויות המרכזיות בתואר ובשנים שאחריו.

להרשמה, הכינו קורות חיים ומכתב בו אתם מספרים מה השלב בו אתם נמצאים, תחומי העניין שלכם ומה אתם מצפים מהתהליך. לפרטים והרשמה לחצו כאן. ההרשמה פתוחה עד ה 15- בנובמבר.

לעיון בפלייר של התכנית לחצו כאן