בוגר העברית - מנהל חדש לשירות הווטרינרי בלוד | ארגון בוגרי העברית

בוגר העברית - מנהל חדש לשירות הווטרינרי בלוד

22 פברואר, 2021
Dr. Tal Assif - New veterinary service manager

ד”ר טל אסיף (42), נכנס לתפקידו החדש – כמנהל מחלקת ווטרינריה בעיריית לוד. אסיף, נשוי ואב לשניים, מתגורר בתל אביב יחד עם 2 חתולים בשם לולו ומישקה. הוא סיים את לימודיו בתחום הרפואה הווטרינרית בשנת 2010 בבית הספר לרפואה וטרינרית ע”ש קורט של האוניברסיטה העברית. את הסטאז’ שלו עשה במרכז מומחים לרפואה וטרינרית של חיות מחמד בניו יורק ולאחר מכן המשיך לעבוד שם כרופא וטרינר במחלקת חירום וטיפול נמרץ. לאחר שנתיים בניו יורק חזר ארצה, כאשר הוא ממשיך לעבוד כרופא חירום במרכזי מומחים בארץ.

משנת 2015 הוא החל לעבוד כרופא רשותי בעיריית ראשון לציון. במהלך העבודה התמקצע בעיקר בענף רפואת הכלביות המתמקד בטיפול בבעלי חיים חסרי בית, ניהול כלביות ורפואת אוכלוסיות. כיום הוא אף מרצה בתחום, בבית הספר לרפואה ווטרינרית, וכאמור, לאחרונה נכנס לתפקידו כמנהל המחלקה הווטרינרית בעיריית לוד.

לכתבה המלאה >>>
צילום: פרטי