בוגרת העברית מונתה לסגנית נשיא בן גוריון | ארגון בוגרי העברית

בוגרת העברית מונתה לסגנית נשיא בן גוריון

28 נובמבר, 2023
Prof. Michal Bar-Asher Seigal - VP of BGU

פרופ' מיכל בר אשר סיגל מונתה לתפקיד סגנית נשיא אוניברסיטת בן גוריון לקשרים בין-לאומיים. בתוקף תפקידה פועלת סגנית נשיא האוניברסיטה לקשרים בין-לאומיים לכונן ולבסס קשרים אסטרטגיים בחו"ל למינוף המחקר באוניברסיטה, חיזוק המצוינות האקדמית והמחויבות לאימפקט חברתי בעולם המתפתח, כמו גם להעצמת המוניטין הבין-לאומי של האוניברסיטה.

פרופסור מיכל בר אשר סיגל חוקרת תלמוד, חברת סגל במחלקה למחשבת ישראל ע"ש גולדשטיין-גורן בבן-גוריון. פרופ' בר אשר סיגל, בעלת תואר ראשון ותואר שני מהחוג לתלמוד באוניברסיטה העברית ובעלת תואר שני ושלישי מהמחלקה למדעי הדתות באוניברסיטת ייל, הייתה מלגאית סטאר באוניברסיטת הרווארד וזוכת מלגת אלון מטעם המועצה להשכלה גבוהה, חברה נבחרת וחברת הוועד המנהל של האקדמיה הצעירה למדעים. בר אשר סיגל הוזמנה להיות פרופסור אורח באוניברסיטת ייל, ובבית הספר למשפטים של אוניברסיטת הרווארד.

ברכותינו!

צילום: לינקדאין