בוגר העברית - סגן בכיר לממונה על השכר במשרד האוצר | ארגון בוגרי העברית

בוגר העברית - סגן בכיר לממונה על השכר במשרד האוצר

18 אוגוסט, 2021
Yonni Patt - Ministry of Finance Official

מינוי בכיר ראשון במשרד האוצר מאז מינויו של רם בלינקוב למנכ"ל המשרד (גם בוגר האוניברסיטה העברית). יוני פת נבחר לתפקיד סגן בכיר לממונה על השכר במשרד האוצר ויהיה מעתה האחראי על השלטון המקומי והתאגידים הסטטוטוריים.

פת, בעל תואר ראשון בכלכלה ופסיכולוגיה מאוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע, ותואר שני במנהל עסקים מהאוניברסיטה העברית בירושלים, החל את עבודתו במשרד האוצר לפני שבע שנים. במסגרתן, כיהן כרכז תאגידים ושלטון מקומי וכיועץ בכיר לממונה על השכר.

במשך השנים היה שותף מרכזי בהובלת הסכם פתיחת שדה התעופה רמון, מודל ההעסקה החדש של העוזרים המשפטיים, הסכם הרפורמה בבתי המשפט, הרפורמה בשירותי ההצלה, הסכם בנק ישראל והסכמי המסגרת בשלטון המקומי.

פת יחליף בתפקיד זה את דיאא אסדי (אף הוא בוגר האוניברסיטה העברית), שפרש לאחרונה מתפקידו.

מקור >>>
צילום: דוברות משרד האוצר