מנכ"לית משרד הרווחה - בוגרת העברית | ארגון בוגרי העברית

מנכ"לית משרד הרווחה - בוגרת העברית

5 יולי, 2021
Sigal Moran - New CEO Of Ministry of Labor and Social Services

שר הרווחה והשירותים החברתיים מאיר כהן החליט למנות את סיגל מורן למנכלי"ת משרדו. מורן, כיהנה במשך כעשור כראשת מועצת בני שמעון שבנגב. מ-2019 היא מכהנת בתפקיד מנכל"ית רשת החינוך "ברנקו וייס". היא בעלת תואר ראשון במדעי החברה מהאוניברסיטה הפתוחה ותואר שני במדיניות ציבורית מהאוניברסיטה העברית.

מורן וכהן, שהיה ראש העיר דימונה לפני שנבחר לכנסת ב-2013, מכירים עוד מימי כהונתם כראשי רשויות בנגב. בעוד כשבועיים אמורה הרשות להתיישבות הבדואים לעבור למשרד הרווחה ולאחריותו של השר כהן. למורן היכרות מעמיקה ורבת שנים עם האוכלוסייה הבדואית בנגב.

מורן עתידה להחליף בתפקידה את אביגדור קפלן, גם בוגר האוניברסיטה העברית, שמשמש כמנכ"ל המשרד בארבע וחצי שנים האחרונות.

מורן מסרה לאחר המינוי: "אני מקבלת עליי את התפקיד מתוך שליחות אמיתית למען חיזוק חוסנה החברתי של ישראל, ולקראת האתגרים הרבים ובראשם עיצוב פניה של מדיניות הרווחה של הממשלה הנוכחית".

ברכותינו!

צילום: אליהו הרשקוביץ