שבוע ירידי קריירה של העברית 2025 - קמפוס הר הצופים
ב', 12/05/202510:30
תמר שילון, בוגרת מדעי התזונה מהפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית ברחובות של האוניברסיטה העברית, משיקה בימים אלה את שייפ פטיסייר – מותג חדש לקינוחים ללא נקיפות מצפון וגישת "דיאטה ללא דיאטה".
"צריכת מתוקים היא צורך פסיכולוגי ברובו, ומניעתו עלולה להוביל לצריכה כפולה. שנים לימדו אותנו שאסור לצרוך מתוק אם רוצים להרזות, אך לא דיברו איתנו על המחיר שאנחנו משלמים כדי להיות רזים. בעזרת מתוקים מדודים מתוגברים בסיבים תזונתיים וחלבון אפשר לעבור את המשבר בדרך שאינה יוצרת התנגדות ומסייעת לירידה במשקל", אומרת תמר.
לכתבה המלאה >>>
צילום: יח"צ