חדשות הבוגרים

ספרו לנו מה דעתכם!

עתיד האוכל: דגים ופירות ים במעבדה, הדרך להאכיל את האנושות ולהגן על האוקיינוסים

תאריך: 
ב', 08/04/202418:30
Forsea Foods - Future of Food by Prof. Yaniv Elkouby

מוזמנות ומוזמנים להצטרף לוובינר של האוניברסיטה העברית, ביום שני, ה-8 באפריל, כדי לשמוע מפרופ' יניב אלקובי כיצד חברת ההזנק שלו, Forsea Foods, תעזור להציל את המערכות האקולוגיות בים ותביא לנו את מזון העתיד.

פרופ' אלקובי, מהמחלקה לביולוגיה התפתחותית וחקר הסרטן, המכון למחקר רפואי ישראל-קנדה (IMRIC) והפקולטה לרפואה באוניברסיטה העברית בירושלים. מחקריו הביאו למספר פריצות דרך שתרמו להבנתנו את השלבים המוקדמים ביותר של ייצור הביציות, וגם רלוונטיים למנגנוני התרבות האנושית. הוא זכה במענקים ופרסים רבים, כולל פרס ZCAI למחקר רפואי, פרסי נשיא העברית והרקטור לפרסומים יוצאי דופן, מענק ERC, ופרס EMBO לחוקר הצעיר. פרופ' אלקובי הוא חבר במועצה של האגודה הישראלית לביולוגיה התפתחותית ומייסד שותף של Forsea Foods, חברת סטארט-אפ לייצור בשר דגים אלטרנטיבי.

להרשמה >>>