בוגר העברית מונה למנכ"ל האוניברסיטה הפתוחה | ארגון בוגרי העברית

בוגר העברית מונה למנכ"ל האוניברסיטה הפתוחה

10 אפריל, 2024
Meir Bing - CEO Of OpenU Israel

מאיר בינג, לשעבר מנכ"ל המשרד לשוויון חברתי, מונה למנכ"ל האוניברסיטה הפתוחה. מאיר בינג כיהן בשורה של תפקידים בכירים בעבר: סמנכ"ל הכספים של האוניברסיטה העברית בירושלים, משנה למנכ"ל החברה למתנ"סים, סגן הממונה על התקציבים - אגף התקציבים במשרד האוצר.

מאיר בינג מחליף בתפקיד מנכ"ל האוניברסיטה הפתוחה את רות שהם, המנכ"לית היוצאת. לבינג הישגים בולטים וחשובים בכל המסגרות בהן פעל, הן במגזר הממשלתי וציבורי והן במגזר האקדמי. לדברי הנהלת האוניברסיטה הפתוחה, המוטיבציה האישית שהביאה אותו להצגת מועמדות ולתפקיד מנכ"ל האוניברסיטה הפתוחה נובעת מתחושת מחויבות ארוכת שנים ליעדים חברתיים, ושאותם קידם בעצמו בין היתר כמנכ"ל המשרד לשיוויון חברתי.

מאיר בינג הינו בוגר תואר ראשון במדעי המחשב ובמתמטיקה באוניברסיטה העברית בירושלים ובעל שני תארים שניים: תואר שני מחקרי במדעי המחשב ותואר שני בכלכלה, גם הם מהאוניברסיטה העברית.

ברכותינו!

למקור >>>