הומור ורשת במדעי המחשב - ביה"ס להנדסה ולמדעי המחשב | ארגון בוגרי העברית

תאריך:
ד', 29/07/202011:00-12:00
Computer Humor

בית הספר להנדסה ולמדעי המחשב ע"ש רחל וסלים בנין מחויב למצוינות בהוראה, לימוד ומחקר.
בית הספר מוביל מחקרים בינלאומיים, פורצי דרך ומהפכניים בתחומי המדע והטכנולוגיה ובתחומים נוספים המשפיעים על עולמנו.
חוגי בית הספר הם: מדעי המחשב | הנדסת חשמל ומחשבים | מדעי המחשב וביולוגיה חישובית.

במפגש יוצגו המחקרים הבאים:
• מיכאל שפירא:  (כיצד) ניתן לתקן את האינטרנט?
האינטרנט משחק תפקיד מרכזי בכל היבט של חיינו, מביטחון לאומי וכלכלה ועד רשתות חברתיות. עם זאת, התשתית שמאפשרת את התקשורת באינטרנט נוצרה לפני שנים רבות ומקרטעת לנוכח האתגרים של היום (בהיבטי אבטחה, ביצועים, ועוד). במפגש יוצגו הבעיות המרכזיות באינטרנט של ימינו, מדוע קשה לפתור אותן, וכיצד ניתן בכל זאת לתקן את האינטרנט.

• דפנה שחף:  מחשבים אף פעם לא יוכלו לעשות את *זה*
מחשבים היום מסוגלים לעשות דברים שהיו מדע בדיוני עד לא מזמן. ועדיין, יש תחומים שנחשבים מעבר ליכולתם. בהרצאה נדבר על התקדמויות בבינה המלאכותית סביב תחומים שנחשבים אנושיים במובהק, כמו הומור ויצירתיות.

לידיעה: יום לפני מועד המפגש יישלח מייל לכתובת הדוא"ל אותה תזינו בטופס עם קישור לפגישה ב-ZOOM.

להרשמה >>> https://bit.ly/32aZnLF

* - יש לציין "בוגרים" בשדה של היחידה.