כשמדעני הנתונים פוגשים את חוקרי הסרטן: דאטה בשירות הרפואה - ד"ר מיכל רוזן-צבי ונילי שלו | ארגון בוגרי העברית

סינון אירועים

תאריך:
ג', 28/12/202118:30
Data Science Meets Cancer Research

אחרי שב-2019 הפגישה מאות אוהבי יזמות וחדשנות, בברים ברחבי הארץ, עם מובילי עולם הכלכלה והחדשנות הישראלית, רשות החדשנות מעלה הילוך ומביאה אליכם את "הטופ 10" של עולם החדשנות, היזמות והכלכלה של 2021 - בסדרת מפגשי "חדשנות על הבר".

בכל מפגש ידברו על נושא העומד על סדר היום של רשות החדשנות לטובת קידום החדשנות הישראלית: כמו עידוד היזמות והקמת סטרטאפים חדשים, דרך עידוד יזמות בקרב נשים, חרדים וערבים; בעיית ההון האנושי וכח האדם בהייטק, חברות היוניקורן, וגם עולמות הסייבר, AI, ביוטק, פינטק ועוד. כל מפגש יכלול שיחה בין מובילי רשות החדשנות למובילי עולם החדשנות והכלכלה הישראלית. כמובן שישאר זמן לשאלות!

הפעם נילי שלו וד"ר מיכל רוזן-צבי ישוחחו על דאטה ככלי לפיתוח טיפולים רפואיים ותרופות, איבחון וגילוי מוקדם של סרטן, איידס, סוכרת ומחלות כבד. על הצלחה נשית בתחום גברי.

ד"ר מיכל רוזן-צבי, דירקטורית במעבדת המחקר של IBM ופרופסור אורח באוניברסיטה העברית - מנהלת מחקר רפואי במעבדות המחקר של IBM, וכן מנהלת בכירה במעבדת המחקר באוניברסיטת חיפה ופרופסור אורחת בפקולטה לרפואה באוניברסיטה העברית. לפני שהצטרפה ל-IBM, היא סיימה תואר, ראשון, שני, ושלישי בפיזיקה חישובית באוניברסיטת בר-אילן. המשיכה ללימודי פוסט-דוק בתחום הלמידה החישובית באוניברסיטת קליפורניה, ברקלי, ובאוניברסיטה העברית. מיכל פרסמה מעל 40 מאמרים בכתבי עת מדעיים. היא פעילה בוועדות שונות, כגון הובלת תת ועדה בנושא חדשנות רפואית במועצה לבריאות דיגיטלית ולוקחת חלק בוועדת התעשייה של תוכנית ״אדווה״ שנועדה לעזור בהכשרת חרדיות לעבודה בהיי-טק

נילי שלו, סמנכ"לית המערך הבין-לאומי של רשות החדשנות, אחראית על קידום שתוף הפעולה הבין-לאומי של רשות החדשנות במחקר וחדשנות. בתפקידה הקודם הייתה מנהלת איסרד - מנהלת המו"פ של ישראל עם האיחוד האירופי, והייתה אחראית על קידום מסגרות השת"פ עם אירופה ובראשן קידום ההשתתפות הישראלית בתכנית הורייזן 2020. היא בעלת 25 שנות נסיון בפעילות במגזר הציבורי ובמגזר הפרטי. בין התפקידים שמילאה - מנהלת קרן הזנק בלשכת המדען הראשי, נספחת מסחרית של ישראל באוסטרליה ובניו זילנד, מנהלת מחלקת כלי סיוע במנהל סחר חוץ, במשרד הכלכלה וציר כלכלי של משרד הכלכלה בצפון אמריקה. נילי בוגרת תואר ראשון ביחסים בין-לאומיים ותואר שני במנהל עסקים, תקשורת ועיתונאות ושיווק, שניהם מהאוניברסיטה העברית בירושלים.

מחכים לכם בבר "מלאביר" בחיפה, מהרו להירשם - ההרשמה מוגבלת ובכפוף להצגת תו ירוק בכניסה.
המפגש יעלה לפלטפורמת "עודפודקאסט לסטרטאפים" וליוטיוב ולרשתות החברתיות של רשות החדשנות.

להרשמה >>>