שבירת תקרת הזכוכית: הקשיים והאתגרים של נשים בתפקידים בכירים בעולם הפיננסים | ארגון בוגרי העברית

שבירת תקרת הזכוכית: הקשיים והאתגרים של נשים בתפקידים בכירים בעולם הפיננסים

תאריך:
ג', 02/05/2023 09:00 עד ד', 03/05/2023 16:00
Glass Ceiling for Women in Finance Conference

הקרן לקידום מדעי הרוח והחברה בישראל, המחלקה לכלכלה ומנהל עסקים של אוניברסיטת אריאל ובית הספר למנהל עסקים של האוניברסיטה העברית בירושלים מזמינים אותך להשתתף בכנס – שבירת תקרת הזכוכית: הקשיים והאתגרים של נשים בתפקידים בכירים בעולם הפיננסים.

מתמודדת עם דילמות וקשיים הנובעים מכך שאת מנהלת בכירה בעולם גברי? בואי לדבר על כך ולחלוק איתנו מניסיונך! את מוזמנת לכנס שוויון מגדרי בניהול (Gender Equality and Management - GEM) *

בהשתתפותן של:

רו"ח איריס שטרק – נשיאת לשכת רואי חשבון לשעבר, שותפה מנהלת בשטרק את שטרק רואי חשבון. מובילה תיקוני חקיקה למען קידום נשים בדירקטוריונים.

רו"ח יעל ציפור אונגר – סמנכ"ל אזורי ודירקטור פיננסי של שווקים בין-לאומיים בחברת "טבע תעשיות פרמצבטיות"

אירית חוביץ – מנהלת תחום שוויון מגדרי בחברת "טבע תעשיות פרמצבטיות"

אופיר בן-נון שטיינברג – יו"ר קרן נוסטרומו ומנכ"ל חברת DMB Investment LTD

מירב הראל – מנכ"לית MHfinthechs

ליאת שקד – מנכ"לית Supersonas

דורית זק – מנהלת HarbourVest Partners

בכנס ידונו באתגרים של נשים בכירות בעולם העסקים ובארגונים, בשיתוף עם חוקרי וחוקרות מגדר מובילים מהעולם, יתקיימו הרצאות, פאנל, שולחנות עגולים וסדנת נטוורקינג בין מנהלות לבין עצמן ובין מנהלות וחוקרי מגדר וניהול.

הכנס יתקיים בבורסה לניירות ערך בתל אביב, Tel Aviv Stock Exchange, רחוב אחוזת בית 2, תל אביב

יום ג' ויום ד', 02-03 במאי, 2023, בין השעות 9:00-16:00

את מוזמנת להירשם, לשמוע ולהשמיע את קולך!

*גברים אתם מוזמנים בשמחה להירשם ולהשתתף.

ההשתפות בכנס היא ללא עלות אולם מותנה בהרשמה מראש. לפרטים מלאים והרשמה >>>