שטח לא נודע: טיפול בנפגעי טראומה של חמאס

תאריך:
ה', 18/01/202419:00
Uncharted Territory: Hamas Trauma Victims

מוזמנות ומוזמנים להצטרף אליינו בוובינר בזום בנושא טיפול בנפגעי טראומה.

הדוברים:
פרופ' אשר בן-אריה, דיקן בית הספר לעבודה סוציאלית ורווחה סוציאלית ע"ש פול ברוולד, ראש מרכז חרוב ללימודי התעללות בילדים באוניברסיטה העברית בירושלים, בה הוא פרופסור לעבודה סוציאלית. הוא פרסם רבות על רווחת הילדים, עם התמקדות במדדים של רווחת הילדים והתעללות בילדים. הוא גם העורך הראשי המייסד של כתב העת למחקר אינדיקטורים לילדים וסדרת ספרי רווחת הילד: אינדיקטורים ומחקר. פרופ' בן-אריה הוא אחד החוקרים המובילים של פרויקט המחקר הבין-לאומי של רווחת הילדים.

פרופ' אופרית שפירא-ברמן, מבית הספר לעבודה סוציאלית ע"ש פול ברוולד הינה פסיכואנליטיקאית מיומנת ומומחית בטיפול ארוך טווח בטראומה מורכבת, בעלת ניסיון של למעלה מ-30 שנה. בשנת 2022 חיברה את הספר פסיכואנליזה והיעדרות אימהית: מהטראומטי לאמונה ואמון. פרופ' שפירא-ברמן עומדת בראש המחלקה לבריאות הנפש ב-First Line Med — ארגון רפואי וטיפולי לנפגעי 7 באוקטובר ובני משפחותיהם. בחודשים האחרונים היא הוצגה בתקשורת, הן הבין-לאומית והן בישראל. ראיונות שידור עם קייטי קוריק וסי-אן-אן, טיים מגזין וטיימס אוף ישראל.

להרשמה >>>