מרכז החדשנות והיזמות HUJI-Innovate - משהו חדש קורה פה | ארגון בוגרי העברית

תאריך:
א', 13/09/202011:00-12:00
HUJI Innovate - Where new stuff happen

מרכז החדשנות והיזמות באוניברסיטה העברית מהווה פלטפורמה לעודד ולסייע לסטודנטים, חוקרים, סגל מנהל ובוגרים בפיתוח מיומנויות מעולם החדשנות והיזמות לצד ליווי בתהליכי הקמת מיזמים הפותרים בעיות משמעותיות.

יזמות מבחינתנו היא דרך חיים, היא היכולת לזהות אתגרים ולהקים מיזמים כדי לפתור אותם. אנחנו מאמינים שבכל אחד ואחת יש רוח יזמית והיכולת ליצור רעיונות חדשים שיכולים לעצב ולשפר את המציאות. אנו פועלים לספק כלים ומיומנויות מעולם היזמות באמצעות ארבעה אפיקי פעולה משלימים – קידום תרבות וקהילה יזמית, פיתוח והנחיית קורסים אקדמיים ותכניות לימודים ביזמות, יצירת תחרויות ותכניות להתנסות בתהליכי יזמות וניהול תכניות האצה למיזמים – ביחד, פעילויות אלו מייצרות נקודת מפגש בין העולם האקדמי לבין עולם החדשנות והיזמות.

במפגש נכיר את המרכז לחדשנות ונשמע על פעולותיו באוניברסיטה.

לידיעה: יום לפני מועד המפגש יישלח מייל לכתובת הדוא"ל אותה תזינו בטופס עם קישור לפגישה ב-ZOOM.

להרשמה >>> https://bit.ly/3jRjO5X

.