45 שנה לקרו אייסף | ארגון בוגרי העברית

תאריך:
ד', 01/06/202219:45
The ISEF Foundation Celebrates 45 Years

בימים אלו חוגגת קרן אייסף 45 שנות פעילות. במרוצת השנים, במסגרת שיתוף הפעולה של האוניברסיטה העברית עמם, תמכה הקרן במאות בוגרות ובוגרים של האוניברסיטה. בין בוגרות ובוגרי הקרן גם בוגרים מובילים שלנו!

קרן אייסף נוסדה ב-1977 על ידי אדמונד ספרא ז"ל, רעייתו לילי ספרא ונינה ווינר. אייסף הינה הקבוצה הפילנתרופית המובילה בפיתוח מנהיגות אקדמית ומתן מלגות לסטודנטים מבטיחים ממשפחות מעוטות יכולת כלכלית ומהפריפריה של ישראל. הקרן דוגלת במיצוי הפוטנציאל האישי ובמצוינות אקדמית וחברתית. רואה בשוויון הזדמנויות והנגשת האקדמיה את הדרך העיקרית ליציאה ממעגל העוני ופתיחת דלת להמשך תארים מתקדמים והשתלבות איכותית בשוק העבודה בישראל.

בואו לקחת חלק באירוע ההתרמה לקרן אייסף הפועלת לצמצום פערים חברתיים בישראל באמצעות מלגות להשכלה גבוהה, לצעירים מבטיחים מהפריפריה!

לפרטי האירוע >>>