סינון אירועים

חדשות הבוגרים

ספרו לנו מה דעתכם!

5b9af08e396ed05d3b3f25125e2cdde4

62440251a73d8d846a27d4044a4ffcf6

תזונה, מזון ונגיף הקורונה

תאריך: 
ב', 06/04/2020 - 20:00

Nutrition, Food Security and the Coronavirus

 

פרופ' ארון טרואן הוא חוקר במכון לביוכימיה בפקולטה לחקלאות, מזון ואיכות הסביבה של האוניברסיטה העברית, ומומחה לתזונת המוח והקוגניציה. ארון היה חבר המועצה הלאומית למחקר בנושא אבטחת מזון, וכעת הוא עובד בשיתוף פעולה עם לקט ישראל כדי לחקור את תפקידם של בנקי המזון בהקלה על חוסר  המזון והשלכותיו ההרסניות על התפתחות האדם, בריאותו ורווחתו.

להרשמה >>> https://bit.ly/347RwgV

.