יו''ר הבקרה התקציבית של ההתאחדות לכדורגל בוגרת העברית | ארגון בוגרי העברית

יו''ר הבקרה התקציבית של ההתאחדות לכדורגל בוגרת העברית

8 אפריל, 2019
Sigalit Sayag
רו"ח סיגלית סייג ממשרד רו"ח בן דוד, שלוי, קופ ושות', נבחרה ליו"ר הבקרה התקציבית של ההתאחדות לכדורגל. היא תשמש בתפקיד בשלוש שנים הקרובות. סייג גברה שני מועמדים נוספים - מנחם וקסלר וקובי זליכה שהיה ממשרדו של אורליצקי. שלושתם הגישו את מועמדותם לפני כחודש וחצי להתאחדות ובהצבעה שנערכה היא נבחרה פה אחד למינוי החשוב. היא תחליף את עופר אורליצקי, שכיהן בתפקיד בתשע האחרונות.

ועדה בראשותו של נשיא בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל, השופט בדימוס אמנון סטרשנוב, ובה חברים גם פרופ’ מיגל דויטש ועו”ד אסף הדסי כך נימקה את המינוי: "התרשמנו לחיוב מכישוריה של סייג, כמו גם מניסיונה המקצועי המגוון - הן בתחום הציבורי והן בתחום הפרטי. כמו כן, נתנו דעתנו למשרד הגדול בו היא שותפה, המונה כ-200 עובדים, 75 מהם רואי חשבון, אשר יוכל לסייע במילוי תפקידה ולהוות תמיכה ראויה בהפעלת סמכויותיה". אגב השופט בדימוס סטרשנוב ופרופ' דויטש בוגרי האוניברסיטה גם כן.

סיגלית סייג קיבלה תואר ראשון בכלכלה וחשבונאות ותואר שני במנהל עסקים עם התמחות בחשבונאות, שניהם מהאוניברסיטה העברית.
ברכותינו!