מה חדש?

הטבות לבוגרים

Noga - Consultancy

נגה - ייעוץ והכוונה ללימודים בחו"ל

האם אי פעם דמיינתם איך זה ללמוד בחו"ל?  האם המחשבה על הלימודים בחו"ל עושה לכם פרפרים בבטן?

קרא עוד

כשחושבים על לימודים בחו"ל, עולות הרבה שאלות וחששות. האם אני אצליח? איך אני אסתדר? האם זה הדבר הנכון עבורי עכשיו?  או בכלל?

רשת הבוגרים של האוניברסיטה העברית גאה להציג שיתוף פעולה ייחודי עם חברת נגה - שירותי סיוע והכוונה ללימודים בחו"ל.

חברת נוגה עומדת לרשותכם, החל משלב בחירת האוניברסיטה המומלצת עבורכם, דרך כתיבת החיבורים, כתיבת מכתבי ההמלצה, קורות חיים, מילוי הטפסים ועד להכנה לראיונות האישיים.

צוות המלווים מורכב מבוגרי התוכניות היוקרתיות ביותר במגוון אוניברסיטאות ברחבי העולם שבשנים האחרונות עזרו לסטודנטים רבים להתקבל לבתי הספר הנחשבים בעולם, להשיג מלגות ולהגשים חלום.

ההטבה לבוגרי האוניברסיטה העברית כוללת:

  • מפגש ייעוץ חינם
  • הנחה מיוחדת של 10% רק לבוגרי העברית
    רק עד ה-01.09.2022 - בוגרות ובוגרי העברית מקבלים 15% הנחה!

     

לחצו כאן כדי לקבל פרטים נוספים ולקבל את ההטבה

לעמוד הפייסבוק

לעמוד הלינקדאין

קראו פחות
WeWork ישראל לבוגרי האוניברסיטה העברית

עד 20% הנחה על חברוּת ב-WeWork ישראל

WeWork נוסדה בשנת 2010 במטרה לבנות סביבת עבודה המאפשרת לאנשים לא רק לעבוד, אלא גם ליצוק משמעות לעשייה שלהם. בשנים האחרונות ישנה מגמה עולמית ליצירת צורת עבודה חדשה, המתמקדת במהות ומשמעות ו-WeWork מאיצה שינוי זה. יותר מ-70% מחברי WeWork משתפים פעולה ביניהם, מה שמוביל לשיתוף שירותים עסקיים ורעיונות, המסייעים לעסקים לצמוח.

מוזיאון המקרא ירושלים

מוזיאון ארצות המקרא ירושלים - הנחות בכניסה ולרוכשי מנוי שנתי

מוזאון ארצות המקרא ירושלים פתח את שעריו לציבור ב-11 במאי 1992, ומאז זכה להכרה בינלאומית כמרכז אוניברסלי לתרבות ולחינוך. 

קרא עוד
זהו המוזאון היחיד בעולם המציג את ההיסטוריה של תקופת המקרא בארצות השונות של התנ"ך ועוקב אחר תהליכים היסטוריים ותרבותיים משחר הציוויליזציה ועד לתקופת הנצרות הקדומה. מוסד זה איננו מוזאון רגיל. עבור מבקריו השונים – ילדים ומבוגרים בני דתות ותרבויות שונות, מהווה המוזאון מעין קפסולת זמן ממנה שואב כל אחד ידע והשראה בתחומים הקרובים ללבו במרחב ההיסטורי של המזרח הקרוב הקדום, המשותף לכולנו. כמוזאון יחד בסוגו, הוא מאיר בתערוכות מיוחדות ובתצוגות את תרבויות האזור, מערש הציוויליזציה ועד ראשית הנצרות. במהלך השנה מתקיימים במוזיאון מגוון רחב של אירועי תרבות, סיורים מיוחדים, הרצאות מקצועיות אירועים למשפחות ועוד.

הטבה לבוגרי העברית:

  • כרטיס רגיל במחיר של 30₪ במקום מחיר רגיל של 44₪
  • מחיר מנוי שנתי לאדם: 140₪ במקום 180₪

הטבות למנויי המוזיאון:

  • כניסה ללא תשלום להרצאות בערבי ימי רביעי.
  • הנחות למופעים ולאירועים מיוחדים.
  • הזמנה אישית לאירועים מיוחדים ופתיחת תערוכות.  
  • הנחות בחנות המוזיאון.
  • כניסה חינם למוזיאון ארץ ישראל בתל אביב והנחה של 10% בחנות המוזיאון (*בשעות הביקור הרגילות).
  • 15% הנחה לקאמרטה הישראלית ירושלים.
  • 20% הנחה בכניסה למוזיאון הילדים הישראלי בחולון.
  • 20% הנחה בכניסה למכון ז'בוטינסקי והנחות ברכישה בחנות הספרים
  • הנחות בקפיטריית המוזיאון. 

ההנחה היא בהצגת כרטיס בוגר

מוזיאון ארצות המקרא ירושלים
שמואל סטפן וייז 21, קרית המוזיאונים

contact@blmj.org
 02-5611066
www.blmj.org

קראו פחות
לכל ההטבות >

הבוגרים שלנו

Miki Poleg - CCO @ Fattal

מיקי פולג

Miki Poleg - CCO Fattal

מיקי פולג, מנכ"ל חטיבת המסחר של פתאל. שימש בתור מנכ"ל במספר בתי מלון ואף ניהל מפעל הבונדס בסאו פאולו, ברזיל. למיקי תואר ראשון בסוציולוגיה אנתרופולוגיה וחינוך ותואר שני במנהל עסקים, שניהם מהאוניברסיטה העברית. בנוסף קיבל דיפלומה ברכש ולוגיסטיקה מאוניברסיטת בר אילן ודיפלומה בניהול בכיר במלונאות. כרגע הוא ממשיך את לימודיו לתואר שני במשפטים בבר אילן (2019).

קרא עוד

 

ציטוטים:

❞המילה האהובה עלי בכל שפה – אהבה❠

 ...נולדתי באורוגוואי אבל גדלתי בברזיל. משפחתי עלתה ארצה ב-14 במרץ 1973, כמה חודשים לפני פרוץ מלחמת יום כיפור...
 
 ...שפת אם שלי היא פורטוגזית וכמובן עברית. אבל כאשר רק עלינו, גרנו בשכונה ארגנטינאית וכך יצא שלפני שלמדתי עברית למדתי ספרדית עד כדי כך שאפשר לקרוא לה שפת אם נוספת...
 
 ...הוריי עסקו במכירות טקסטיל, אחי הגדול עוסק במערכות חשמל ומייצג חברה ישראלית בחו"ל ואחותי הגדולה נשארה בברזיל עם בעלה...
 
 ...לא הייתי רוצה לעסוק במקצועות פרה-רפואיות...
 
 ..את לימודיי התחלתי מיחסים בין-לאומיים אבל במהרה עברתי לסוציולוגיה וחינוך. עשיתי את זה לא משיקולי תעסוקה אלא כי זה עניין אותי. לדעתי מדעי הרוח והחברה נותנים בסיס רחב וטוב יותר להמשך לימודים. מקנים סקרנות כלפי העולם ואת היכולת ללמוד, לנתח ולהבין. מדעים מדויקים הם ספציפיים מדי, צרים מדי...
 
❞הילדים שלי מפרגנים לי וגאים בי הרבה יותר ממה שהם צריכים להיות❠

 ...לא מבין חוסר הרגישות כלפי שונים מאתנו ואלה שזכו בפחות מול השאר, לדעתי אין מקום לפערים חברתיים...
 
 ...התואר הראשון זה עניין יותר חברתי מאשר לימודי. לא הייתי אומר שהתואר מעניק לך מקצוע מסוים אלא את היכולת לרכוש מקצוע ולהסתדר בעולם. מהבחינה הזו חשוב ללמוד במוסד איכותי, בעל היסטוריה וערך מוסף...
 
❞לא אוהב את המילה כאילו❠

 ...באותה תקופה מלונאות היה למקצוע מאוד משתלם ובהיותי סטודנט כמובן שהכסף היה חשוב לי וגם האפשרות לעבוד במשמרות. ככה אט אט, לרוב מתוך סקרנות כי עניין גורר עניין, הגעתי לתפקידי היום. זו לא הייתה דרך פשוטה, עבדתי בהמון תפקידים שונים. ניהלתי שישה בתי מלון וכל בית מלון זה עולם בפני עצמו, יש שם נגיעה בכל תחום עשיה אפשרי...
 
 ...אני לא יודע למי להודות על ייצר הסקרנות שלי. כשאתה קם בבוקר ומבין שאתה יודע הרבה ואתה יודע כמה אתה לא יודע וחייב להמשיך לחקור וללמוד...
 
 ...אני שייך לדור הישן שיודע שלא את כל התשובות אפשר למצוא בגוגל...
 
❞אולי הייתי רוצה לעסוק באדריכלות וללמוד לצייר❠

 ...חשוב לי להיות מעורב בשיח של צעירים, לא רוצה להישאר מאחור...
 
 ...בן גוריון היה מנהיג מדהים שהצליח להביא אותנו מנקודת X לנקודת Y. הוא ראה בראש ובראשונה את טובת עם ישראל. איש בעל עוצמות אדירות. המקום בו אנו נמצאים היום – הרבה בזכותו...
 
 ...מדהים עד כמה מרבים להשתמש במילה "מדהים"...
 
 ...רמטכ"ל גדי איזנקוט – איש שיודע לנהל את עצמו ולעסוק במלאכתו בלי לתת לגורמים זרים להוביל אותו. הוא לא רק מפקד גדול, הוא הצליח לשמור על מורשת הרמטכ"ל...
 
❞אני אוהב חדשנות❠

 ...לא משנה מה הוא הסכסוך, מי אשם ומי לא, העיקר לא להיגרר לאלימות ומלחמה...
 
 ...אני לא פוסל שום דבר על הסף ותמיד נמנע מהשלילי. אוהב לטעום טעמים שונים...
 
קראו פחות
ערן זיני - מנכל בורסת יהלומים

ערן זיני

ערן זיני - מנכל בורסת יהלומים

ערן זיני, נולד בירושלים בשכונת בקעה. נשוי לדניאלה ואב לשחר, עידו ואיתי. בצבא שירת בחטיבת גולני כלוחם ומפקד. כיום מתנדב בחטיבת המילואים של גולני, בדרגת רס"ן. קיבל תואר ראשון ביחסים בין-לאומיים ומדע המדינה מהאוניברסיטה העברית ובעל תואר MBA במנהל עסקים עם התמחות בניהול בין-לאומי.

קרא עוד
בתחילת דרכו המקצועית שימש כעוזר פרלמנטרי לח"כ (אלוף במיל.) דני יתום, ראש המוסד לשעבר. היה ליועץ בכיר לענייני ממשלה וכנסת לשר המשפטים פרופ' דניאל פרידמן (גם בוגר העברית) וניהל את תהליכי החקיקה במשרד המשפטים ובממשלה. בהמשך דרכו הוא כיהן עד שנת 2013 כראש אגף רגולציה וקשרי ממשל בחברת התשתיות והמכוניות החשמליות Better Place. לאחר מכן, כיהן כמנכ"ל בחברה הממשלתית "המשקם". נכנס לתפקידו כמנכ"ל הבורסה ליהלומים בשנת 2018.

ציטוטים:

  • "...תמיד חיפשתי אתגרים ותפקידים מורכבים מבחינת ניהול. במיוחד כשמדובר בגופים ציבוריים..."
     
  • "...יש משהו שונה בלימודים במוסד אקדמי וותיק ומכובד. מוסד רגיל יכול לתת את הידע האינסטרומנטלי אבל לא את החוויה, את העומק ואת המוסר שאתה מקבל מאוניברסיטה גדולה וללמוד ממרצים בעלי שיעור קומה..."
     
  • "...המסלול האקדמי נתן לי המון, בראש ובראשונה – בזמן לימודיי פגשתי את אשתי דניאלה וחברים קרובים..."
     
  • "...מנהל טוב? ג'ון סנואו. יש בו מנהיגות שקטה וכובשת. דבר הוא לא קיבל בקלות, תמיד ראשון, הכל נראה בלתי אפשרי בהתחלה ובכל זאת הוא לא נכנע ולפעמים מנצח. לא תמיד, כמו מנהל אמיתי..."
     
  • "...הילדים שלי הם המתנה הכי גדולה וההישג הכי גדול שלי. זה נאמר מיליון פעם ועוד מיליון אנשים יגידו את זה – אי אפשר לתאר איך משתנים חייך כשנולדים לך ילדים..."
     
  • "...השכלה יכולה לפתוח לך את הדלת אבל את השאר תצטרך לעשות לבד. בתור מעסיק אני מחפש בעובדים שלי ערכים ומקצוענות. לפעמים האדם הנכון לתפקיד, שמביא את הפתרונות היצירתיים, מגיע מרקע שונה לגמרי..."
     
  • "...גם בעולם הטכנולוגי של היום הייתי בוחר ללמוד יחסים בין-לאומיים ומדע המדינה. תכנות זה אמנם תחום נדרש מאוד ומרתק אבל זה גם תחום מאוד מצומצם..."
     
  • "...אולי הייתי חושב אחרת אם היה לי כושר טכני יותר גבוה. אני לא מדבר על תכנות או הנדסה. עבורי להחליף פלורסנט מהווה בעיה. זה משהו שבהחלט הייתי רוצה להיות הרבה יותר טוב בו..."
     
  • "...הילדים שלי משתגעים מה"קפיצות" שלי. התעסקתי בפוליטיקה, רכבים חשמליים, תעסוקה ועכשיו יהלומים. אבל הם כן רואים את המאמץ לתרום בכל תפקיד ונראה לי שהם קצת מעריכים את זה..."
     
  • "...ההכוונה היחידה שאני אתן לילדי בין אם מדובר בצבא או בלימודים אקדמיים – לא לרדוף אחרי האינסטרומנטליות או המקצוע אלא לדאוג להיות בני אדם, הערכים כבסיס..."
     
  • "... אני לא אוהב את הביטוי "אי אפשר". אתגרים חדשים ובעיות בלתי פתירות מדליקים אותי. אני אוהב את הרגע של קיפאון מחשבתי כשהבעיה נראית כל כך עצומה ושלא נראה כי ניתן להתגבר עליה ואז, לאט-לאט, מתחיל להתגבש רעיון, נמצאת דרך ומתחילים להתקדם..."
     
  • "...לא הייתי רוצה להיות מנתח מוח..."
     
  • "...הייתי מוציא איסור על לשון הרע ורכילות..."
     
  • "...לא משנה אם זה בארץ, באירופה או בארה"ב – טבע זה מה שמרגיע ומרומם אותי. יער, ים, הרים... זה לא משנה, רק לא משהו מדברי, לרבות צאלים..."
קראו פחות
Dr. Michal Halpert

ד"ר מיכל הלפרט

Dr. Michal Halpert

נולדה בבאר שבע, בגיל שלוש עברה עם משפחתה לנס ציונה ושם גדלה. מתגוררת ביבנה. נשואה, אם לשלושה. שירתה בתותחנים. בעלת תואר ראשון בביוכימיה ומדעי המזון ותואר שני בביוטכנולוגיה שניהם מהפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית של האוניברסיטה העברית ודוקטורט בביולוגיה מהטכניון. את הפוסט-דוקטורט עשתה במחלקה למיקרוביולוגיה ומחלות צמחים בפקולטה לחקלאות של העברית. במהלך הפוסט-דוקטורט ניהלה מעבדה בפקולטה. בשנת 2016 החלה לעבוד בחברת Valin Technologies בתור מנהלת פרויקטים מחקריים בתחום הפארמה, ופיתוח תהליכים לייצור חלבונים רקומביננטים. ב-2019 הצטרפה לזמן קצר לחברת Ukko וכבר ב-2020 החלה את עבודתה ב-GFI Israel. כיום ד"ר הלפרט מנהלת קשרי אקדמיה ומובילה את תחום הפרמנטציה ב-GFI Israel. במסגרת תפקידה עובדת בשיתוף עם מוסדות המחקר המובילים בישראל ומלווה חוקרים וסטודנטים, במטרה לקדם מחקר וחדשנות בתחום החלבונים האלטרנטיביים בארץ.

קרא עוד

ציטוטים:

...הוקסמתי מהפקולטה לחקלאות כשהגעתי ליום פתוח. ממש קיבוץ קטן...

...התואר הראשון היה מאוד מעניין אבל אותי יותר משך תחום המחקר ולכן החלטתי להתקדם לתארים מתקדמים. בחרתי בתחום הביוטכנולוגיה כי רציתי לראות איך מהלימודים ומהמחקר אפשר לעשות דברים יישומיים...

...אחרי שסיימתי את התואר השני הרגשתי שלא מיציתי ושלא התנסיתי מספיק. באותה תקופה גרנו בצפון והמשכתי לדוקטורט בטכניון...

...אחרי תקופת הדוקטורט, לידה והמעבר למרכז, חזרתי למקום הטוב והמוכר – לפקולטה לחקלאות...

...ההבדל בין האקדמיה לתעשייה הוא מאוד משמעותי – צורת החשיבה, הקצב, היעדים, הכל מאוד שונה. עם זאת – אני מאוד נהנית מהמחקר עצמו, בשני העולמות האלה. המעבר מעולם האקדמיה לעולם התעשייה נתן לי הרבה, ממש פתח לי את הראש...

...בעבודה ב GFI ותחום החלבונים האלטרנטיביים מצאתי משהו שאני הרבה יותר מתחברת אליו גם ברמה הערכית..

...רציתי לצאת מהמעבדה, לעשות זום-אאוט ולראות את התמונה הכוללת. במחקר מתעסקים בתחום מאוד ספציפי, ב-GFI אני מקבלת את מקבלת ראיה רחבה על כל התעשייה...

...לראות איך מה שאני עושה יכול לתרום ולו בקצת למאמץ לייצר מערכת מזון בריאה, הומנית וברת-קיימא – זה מדהים...

...כדי שתחום החלבונים האלטרנטיביים יתפתח אנחנו צריכים יותר מחקר ופיתוח. אנחנו צריכים יותר חוקרים שיעסקו בתחום. תפקידי זה לחשוף את המוסדות, החוקרים, והסטודנטים לתחום, לפערים ולאתגרים הטכנולוגיים הקיימים ולצמצם את המרחק בין האקדמיה לתעשייה - להבין איך האקדמיה יכולה לתרום לתעשייה ואיך התעשייה יכולה לתרום לאקדמיה...

...אנחנו ממנים מחקר ופותחים קורסים בתחום החלבונים האלטרנטיביים, קורסים שלא היו קיימים קודם בעולם האקדמי...

...בארץ ישנן כ-30-40 חברות שמתעסקות בתחום החלבונים האלטרנטיביים וכ-30 חוקרים פעילים. בתחום הבשר המתורבת, למשל, אנחנו במקום השני בעולם במספר חברות סטארט-אפ בתחום...

...בתוכנית שהצגנו בפני ראש הממשלה מיפינו את האתגרים העיקריים של התחום. הראשון זה הרגולציה, השני זה המימון והאתגר השלישי זה התשתיות המתאימות. להקים קו יצור אחד זה הון כסף והתשתיות האלו לא קיימות כי התחום עצמו לא היה קיים לפני כמה שנים...

...בארץ מורגש האופי היזמי כפי שאפשר לראות בדוח החדשנות שהוצאנו ממש עכשיו...

...קהל היעד של תחום החלבונים האלטרנטיביים הוא לא הטבעונים והצמחונים. קהל היעד הוא דווקא אוכלי בשר או אולי אלה שרוצים להפחית את צריכת הבשר שלהם. אנו לא רוצים להפוך את כולם לטבעונים, אנחנו רוצים להציע לאנשים אלטרנטיבה טעימה, באותו המחיר, בריאה יותר וללא נזק לסביבה…



 

שווה קריאה: דוח בנושא חדשנות בתחום החלבונים האלטרנטיביים לשנת 2021

קראו פחות
עוד סיפורי בוגרים >