50 הנשים המשפיעות בעמדות המפתח בישראל 2019 | ארגון בוגרי העברית

50 הנשים המשפיעות בעמדות המפתח בישראל 2019

22 ספטמבר, 2019
50 influential women in Israel 2019

12 בוגרות של האוניברסיטה העברית נכללו ברשימת 50 הנשים המשפיעות בעמדות המפתח בישראל 2019 לפי גלובס. רשימת המשפיעות 2019 של 'ליידי גלובס' מציגה את הנשים בעמדות המפתח הבכירות ביותר בישראל, לרבות המדעניות המובילות.

רשימת '50 המשפיעות' היא המוסד הוותיק והמשמעותי שהביא מגזין 'ליידי גלובס' לעולם התקשורת. הרשימה מבוססת על מעקב שוטף, יומיומי ומקיף שמקיים מגזין 'ליידי גלובס' אחר המנהיגות הנשית בתחומי הפעילות השונים לאורך שנים.

רשימת '50 המשפיעות בעמדות המפתח' מתמקדת רק במנהלות הבכירות ביותר בישראל, שעומדות בראש התאגידים הגדולים במגזר העסקי, לרבות בתחומי הפיננסים, תעשייה, קמעונאות ומוצרי צריכה. בנוסף נכללות בה בכירות המגזר הציבורי, לרבות פוליטיקה וממשל, רגולציה, משפט וביטחון. הרשימה כוללת את המדעניות הבכירות ביותר בישראל, שחתומות השנה על פריצות דרך מדעיות.

להלן בוגרות האוניברסיטה העברית שנכללו ברשימה:

פרופ' רונית סצ’י פאינרו
ד”ר חדוה בר