יש BioMilk? | ארגון בוגרי העברית

יש BioMilk?

20 אפריל, 2021
Got BioMilk?

חברת הסטארט-אפ BioMilk הוקמה בשנת 2018 על ידי ד"ר נורית ארגוב-ארגמן וד"ר מגי לוי, שתיהן בוגרות האוניברסיטה העברית בירושלים. BioMilk מפתחת חלב מתורבת מתאי חלב. החברה שואפת לייצר חלב המקביל בהרכבו לזה של חלב פרה מסחרי, נטול תוספים סינתטיים או צמחיים, ובעל כמויות הורמונים ואנטיביוטיקה נמוכות יותר מזה של המוצר המסורתי. ביו-מילק נמצאת גם בתהליך ייצור חלב מתורבת זהה לחלב אם, הכולל ייצור של פחמימות מורכבות הנמצאות בחלב האדם התומכות בהתפתחות מערכת החיסון.

ביו-מילק השתמשה בידע שנרכש במשך יותר מעשור של מחקר על ידי חוקרים באוניברסיטה העברית בירושלים כדי לפתח את הטכנולוגיה. זו חברת החלב המתורבת הראשונה והיחידה בעולם הנסחרת בבורסה והיא אחת משמונה חברות טכנולוגיות מזון הנסחרות כיום בבורסת תל אביב.

החברה מקווה להציג את המוצר הראשון שלה, חלב פרות מתורבת, כבר בשנת 2021 וחלב אם בשנת 2022.

לכתבה המלאה >>>