אנחנו מחפשים מנהלת או מנהל קהילת בוגרות ובוגרים ישראליים באנגליה! | ארגון בוגרי העברית

אנחנו מחפשים מנהלת או מנהל קהילת בוגרות ובוגרים ישראליים באנגליה!

8 ינואר, 2023
Israeli Alumni Community Manager in London

כחלק מהמאמצים המתמשכים של הידידים הבריטיים של האוניברסיטה העברית (BFHU), ארגון הבוגרים הישראלי והאגף לקשרי חוץ ופיתוח משאבים, לחבר מחדש ולחזק את קהילת בוגרי האוניברסיטה הישראלים דוברי עברית ברחבי העולם, אנו מחפשים מנהלת או מנהל קהילת בוגרי העברית בלונדון, אנגליה.

מדובר בחצי משרה בכפיפות לראש תחום ישראל ולראש מדור בוגרים בישראל, בתיאום מלא עם הנהלת BFHU. אחריותך תכלול פיתוח, עיצוב, תכנון ויישום של תא בוגרים מקומי וקהילה, תוכניות ופעילויות מעורבות לטיפוח וחיזוק הקשר בין האוניברסיטה לבוגריה, בדגש על בוגרות ובוגרים מובילים. אחריות על הנעה למעורבות בוגרים, איסוף נתונים ומערכות ניהול מידע וכן הפקה של אירועי בוגרים בלונדון. ניהול פעילות הבוגרים בתיאום שוטף עם ה-BFHU, לרבות הגדרת יעדים משותפים לטווח קצר וארוך ושיתוף משאבים ארגוניים.

נשמע לך? נשמח לשמוע על כך! יש לך חבר או חברה שיכולים להתאים - נשמח אם יקבלו קישור למשרה! את כל הפרטים רכזנו ב-PDF:

פרטים בעברית >>>
פרטים באנגלית >>>