בוגרת העברית מונתה ליו"ר מועצת הפסיכולוגים | ארגון בוגרי העברית

בוגרת העברית מונתה ליו"ר מועצת הפסיכולוגים

8 אוקטובר, 2020
Dr. Ayala Bloch

שר הבריאות יולי אדלשטיין מינה את ד"ר איילה בלוך לתפקיד יו"ר מועצת הפסיכולוגים. ד"ר בלוך, נשואה ואם לשבעה ילדים (שניים מתוכם מאומצים), תושבת אריאל. היא פסיכולוגית שיקומית מדריכה, מנכ"לית ומנהלת מקצועית של המכון הלאומי לשיקום נפגעי ראש, מרצה באוניברסיטת אריאל ויו"ר הוועדה המקצועית לפסיכולוגיה שיקומית במשרד הבריאות. ד"ר בלוך השלימה תואר ראשון בפסיכולוגיה ובפיזיקה ותואר שני בנוירופסיכולוגיה יישומית, בהצטיינות, באוניברסיטה העברית בירושלים. השלימה את הדוקטורט באוניברסיטת בר אילן.

אדלשטיין אמר "ד"ר איילה בלוך בעלת ניסיון רב בתחומים רבים בפסיכולוגיה, הן בצד התיאורטי והן בצד המעשי. מדובר באישיות מרשימה שמוסרת את כל כולה למען הציבור. אני בטוח שבתפקידה החדש היא תביא תועלת רבה למגזר הפסיכולוגים ולמטופלים".