איתן זמיר מונה ל-CFO של סטרטסיס | ארגון בוגרי העברית

איתן זמיר מונה ל-CFO של סטרטסיס

22 דצמבר, 2021
Eitan Zamir - Stratsys CFO

יצרנית מדפסות התלת-מימד סטרטסיס (Stratasys) הודיעה על מינויו של איתן זמיר לתפקיד סמנכ”ל הכספים של החברה. בשנתיים האחרונות שימש זמיר כסגן נשיא לכספים (VP Finance). לפני כן היה שותף בענקית ראיית החשבון PwC.

סטרטסיס הגדירה תחת המנכ”ל הנוכחי, יואב זייף, אסטרטגיה חדשה להעברת הדגש מטכנולוגיות מוכוונות אבות-טיפוס, לטכנולוגיות מוכוונות ייצור, ולשימוש גובר בפולימרים. במסגרת זו, ביצעה החברה ב-2020 מספר מהלכים משמעותיים, ובכלל זה התייעלות ארגונית שכללה צמצום כוח העבודה ושתי רכישות של חברת Origin האמריקאית ושל חברת RPS הבריטית. שימוש במדפסות כחלק מקווי הייצור יגדיל משמעותית גם את כמות המדפסות בתעשייה וגם את היקף השימוש בחומרי ההדפסה.

איתן זמיר בוגר תואר ראשון בכלכלה וחשבונאות בהצטיינות יתרה מהאוניברסיטה העברית ותואר שני בחשבונאות ומימון מאוניברסיטת תל אביב.

למקור >>>