עו"ד אלי מוגילבסקי - מנכ"ל המרכז להעצמת האזרח | ארגון בוגרי העברית

עו"ד אלי מוגילבסקי - מנכ"ל המרכז להעצמת האזרח

26 אוקטובר, 2021
Eli Mogielvsky - CEO Of Citizens Empowerment Center

עו"ד אלי מוגילבסקי התמנה למנכ"ל המרכז להעצמת האזרח. המרכז, העוסק בניטור פעילות הממשלה ומעקב אחר יישום מדיניות, הודיע על הבחירה לאחר אישור המינוי על ידי הועד המנהל שלו. לעו"ד מוגילבסקי הישגים רבים במגוון תפקידים בשירות הציבורי: הטמעה של שורה ארוכה של פרויקטים טכנולוגיים מוצלחים במשרד המשפטים, כגון מיזם הזכויות הממשלתי "כל זכות", ומיזם "גיידסטאר" להנגשת מידע אודות ארגוני החברה האזרחית, הובלת מדיניות בנושא צמצום הנטל הבירוקרטי על חברות בסקטור העסקי וארגונים ללא כוונת רווח, גיבוש ויישום רפורמות חברתית מטעם שרי המשפטים בשנים האחרונות לרבות גיבוש ויישום "דו"ח פלמור" למאבק בגזענות, רפורמת איסור צריכת זנות, המדיניות ממשלתית להתמודדות עם הפוליגמיה, ויישום רפורמת חדלות פירעון ושיקום כלכלי. עו"ד מוגילבסקי כיהן כיועץ מדיניות למנכ"לי משרד המשפטים וכראש מטה של השרה לשוויון חברתי, ובתפקידים מקצועיים נוספים. לפני כן, עבד במשרד עו"ד במגזר הפרטי, וניהל פרויקטים בעמותות מהמגזר השלישי.

עו"ד אלי מוגילבסקי אמר: "אנו נמצאים בתקופה של אתגרים גדולים אך גם של חלון הזדמנויות ייחודי להוביל תהליכים משמעותיים להעצמת האזרח בישראל. בין היתר, נוכח האפשרות לעשות שימוש בכלי מדיניות ומדידה טכנולוגיים לשימוש הציבור הרחב ומקבלי ההחלטות. המיזמים שנבנו במרכז בשנים האחרונות, מהווים פלטפורמה נהדרת לקפיצת המדרגה באפקטיביות עבודת הממשלה אשר בכוונתי לקדם יחד עם צוות העובדים והמתנדבים הנהדר שקיים במרכז ועם שותפנו בחברה האזרחית ובממשלה. אני מודה לנשיאת המרכז גב' דורה נזריאן ולחברי הוועד המנהל על האמון שנתנו בי."

המרכז להעצמת האזרח הוקם ע"י יצחק פרויז נזריאן ז"ל ובתו הגב' דורה נזריאן. המרכז עוסק, בין השאר, בניטור פעילות הממשלה ומעקב אחר ביצוע מדיניות הממשלה.

מוגילבסקי בעל תואר ראשון במשפטים ויחסים בין-לאומיים מהאוניברסיטה העברית ותואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת בן גוריון.

לכתבה המלאה >>>
צילום: תמר מצפי