סטודנט במסלול להכשרת רופאים צבאיים של האוניברסיטה העברית נבחר לצוער המצטיין בקורס בינלאומי לרפואה צבאית בארה"ב. | ארגון בוגרי העברית

5 דצמבר, 2017
Tzameret - sign of excellence

אופק אריאלי (23), עתודאי במסלול "צמרת" לרפואה צבאית באוניברסיטת ירושלים, נבחר לצוער הבינלאומי המצטיין לשנת 2017 של בית הספר לרפואה צבאית במרילנד שבארצות הברית. אריאלי זכה בציון לשבח מבין עשרות צוערים מכל העולם שעברו את הקורס היוקרתי. "באתי להשקיע, ללמוד ולהפיק מהקורס את המרב", תיאר אריאלי לאחר בחירתו.

אורכו של מסלול "צמרת" להכשרת רופאים צבאיים הוא שבע שנים ומונה 70 עתודאים בכל מחזור. מעבר ללימודי הרפואה עוברים הסטודנטים קורסים ברפואה צבאית כגון רפואה תעופתית, רפואה ימית, פסיכיאטריה צבאית ועוד. בסיום המסלול מקבלים הסטודנטים תואר ד"ר לרפואה מהאוניברסיטה העברית. במהלך המסלול הם גם עוברים טירונות, קורס חובשים וקורס קצינים. קורס קציני הרפואה מבוצע בסיום הסטאז'.

לכתבה המלאה באתר ynet.