8 סטארט-אפים חמים בתחום הפודטק | ארגון בוגרי העברית

8 סטארט-אפים חמים בתחום הפודטק

7 ספטמבר, 2020
Hot Food Tech Start Ups

המגזין המקוון הראשון בתחום הפודטק NutritionInvestor פרסם רשימה של 8 סטארט-אפים חמים שכדאי לעקוב אחריהם. מתוך הרשימה – 4 חברות נוסדו על ידי בוגרי האוניברסיטה העברית.

EQUINOM - מגדלים זרעים שאינם GMO עם מאפיינים יוצאי דופן, פרופילים תזונתיים מעולים ותפוקת יבול יוצאת מן הכלל.

Aleph Farms - מגדלים תאי בשר במעבדה בתנאים מבוקרים, ומבטלים את הסיכון של זיהום פתוגני.

Better Juice - החברה יצרה תהליך המרה ביו אנזימטי המשתמש במיקרואורגניזמים טבעיים שאינם GMO כדי להמיר פרוקטוז, גלוקוז וסוכרוז לסיבים תזונתיים פרה-ביוטיים ולמולקולות אחרות שאינן ניתנות לעיכול.

ChickP - החברה יצרה מבודדי חלבון חומוס המשמשים ליצירת מוצרי חלב, בשר וביצה על בסיס צמחי. הטכנולוגיה החדשה של חלבון צמחי, פותחה על ידי הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה של האוניברסיטה העברית בירושלים. היא משתמשת במנגנון מקורי כדי להפיק עד 90% חלבון טהור מזרע החומוס.

לכתבה מלאה >>>