מנכ"ל חדש של BGN Technologies – בוגר העברית | ארגון בוגרי העברית

מנכ"ל חדש של BGN Technologies – בוגר העברית

4 מרץ, 2020
Josh Peleg - CEO of BGN Technologies

ג'וש פלג מונה למנכ"ל החדש של BGN Technologies, חברת הטכנולוגיות של אוניברסיטת בן-גוריון. פלג מחליף בתפקיד את נטע כהן שכיהן כמנכ"ל ב-15 השנים האחרונות.

ג'וש בעל תואר ראשון בפילוסופיה מאוניברסיטת ברקלי ותואר במשפטים מהאוניברסיטה העברית בירושלים. בנוסף למד גם במכללת INSEAD שבצרפת. פלג עבר מגוון תפקידים בקריירה המקצועית שלו: עורך דין במשרד עורכי הדין ויין מישייקר וארנסטוף, עבד במנהל סחר חוץ של משרד הכלכלה ושירת כנספח הכלכלי של ישראל במקסיקו.

פרופ' דניאל חיימוביץ, נשיא אוניברסיטת בן גוריון וגם בוגר של האוניברסיטה העברית ציין כי "BGN Technologies היא כלי מרכזי בחיבור בין המחקר והפיתוח המדהימים הנעשים בקמפוס לבין הצרכים של התעשייה. זו הסיבה שחברות טכנולוגיות מובילות יושבות בפארק ההיי-טק בו שותפה האוניברסיטה, לכך ששליש מהעובדים בפארק הם בוגרי האוניברסיטה, וזה גם מה שהופך את תפקיד מנכ"ל BGN Technologies למאתגר וייחודי. אני מאמין שג'וש הוא האדם המתאים לחזון שלנו בנושא, ואני מאחל לו ולכולנו הישגים רבים כבר בחודשים הקרובים".

צילום: דני מכליס, אוניברסיטת בן גוריון