משה בר סימן טוב יכהן כדירקטור בנופר אנרג'י | ארגון בוגרי העברית

משה בר סימן טוב יכהן כדירקטור בנופר אנרג'י

12 יולי, 2021
Moshe Bar Siman Tov - Nofar Energy

אחרי הקדנציה הסוערת שסיכם משה בר סימן טוב בשנה שעברה כמנכ"ל משרד הבריאות, שעמד בראשו עם פרוץ מגפת הקורונה, כעת הוא מגיע לבורסה המקומית, עם מינויו כדירקטור בחברת האנרגיה הירוקה נופר אנרג'י . משה בר סימן טוב (45), שהיה מנכ"ל אנונימי למדי עד פרוץ משבר הקורונה בשנה שעברה, הגיע למשרד הבריאות לאחר שנים רבות בשירות הממשלתי והפך לפנים מוכרות בכל בית עם התפשטות הוירוס, עם הופעות קבועות במהדורות החדשות בערוצים השונים במהלך שיא המשבר הבריאותי בשנה שעברה.

נופר אנרג'י, העוסקת באנרגיה מתחדשת ונמצאת בשליטת המייסד עופר ינאי (בוגר תכנית תלפיות של האוניברסיטה העברית), הגיעה לזירת המסחר בתל-אביב בשנה שעברה, כחלק מגל הנפקות ההון הראשוניות (IPO) השוטף אותה מזה כשנה, ועלתה לכותרות בזכות תגמול ששבר שיאים בבורסה, בסכום אדיר של 286 מיליון שקל - עיקרו (80%) ברכיב מנייתי.

משה בר סימן טוב בוגר תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים ותואר שני בכלכלה ומנהל עסקים עם התמחות במימון ובנקאות, שניהם מהאוניברסיטה העברית.

מקור >>>
צילום: שלומי יוסף