ארבעה דיקנים חדשים ייכנסו לתפקידם בתחילת שנת הלימודים הקרובה | ארגון בוגרי העברית

ארבעה דיקנים חדשים ייכנסו לתפקידם בתחילת שנת הלימודים הקרובה

20 יולי, 2022
New Deans at the Hebrew University of Jerusalem - most are HUJI Alumni

פרופ' תומר ברודי יחליף את פרופ' דפנה לוינסון-זמיר כדיקן הפקולטה למשפטים, פרופ' שאול בורדמן יחליף את פרופ' בני חפץ כדיקן הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית ברחובות. את תפקיד דיקן הפקולטה למדעי החברה תמלא פרופ' גילי דרורי, במקומו של פרופ' תמיר שפר, הנבחר לאחרונה לרקטור האוניברסיטה החדש. לבסוף, פרופ' אדם לפסטיין מונה לראש בית הספר לחינוך ע"ש שלמה (סימור) פוקס ויחליף את פרופ' משה טטר.

פרופ' ברק מדינה (דוקטורט בכלכלה מהאוניברסיטה העברית), הרקטור היוצא של האוניברסיטה, בירך את הדיקנים החדשים: "המינוי שלהם ימשיך להוביל את האוניברסיטה למצוינות במחקר והוראה, חדשנות ויזמות. פעילותם האקדמית לאורך השנים, וגישתם להעצמת הדור הבא, יביאו תרומה משמעותית לאוניברסיטה כולה, ובמיוחד לסטודנטים שלנו".

הרוב המוחלט של הדיקנים החדשים וכן של הדיקנים היוצאים – בוגרות ובוגרי האוניברסיטה העברית:

• פרופ' תומר ברודי – בוגר תואר ראשון במשפטים ויחסים בין-לאומיים
  • פרופ' דפנה לוינסון-זמיר – בוגרת תואר ראשון ודוקטורט במשפטים
  • פרופ' שאול בורדמן – בוגר תואר ראשון במטעים וצמחי נוי, תואר שני במדעי הצמח ודוקטורט באגרואקולוגיה ובריאות הצמח
  • פרופ' בני חפץ – בוגר תואר ראשון, שני ודוקטורט במדעי הקרקע והמים
  • פרופ' תמיר שפר – בוגר תואר ראשון ושני בתקשורת ועיתונאות
  • פרופ' משה טטר – בוגר תואר ראשון בחינוך ופסיכולוגיה ותואר שני ודוקטורט בפסיכולוגיה

ברכותינו!