מכון נועם | ארגון בוגרי העברית

מכון נועם

Machon Noam

הנחה של 20% על כל הכנות האונליין של מכון נועם

מכון נועם הוא המכון הראשון, המקצועי והגדול בישראל בתחום ההכנה למבחני מיון.

המכון מציע הכנות במגוון רב של תחומים ובהם:

קבלה לעבודה: הכנה למבחנים פסיכוטכניים, לראיון עבודה, למרכזי הערכה, למבחני אישיות, הכוון תעסוקתי. הכנות מותאמות לתהליכי המיון של חברות מובילות ובהן: נציבות שירות המדינה, משרד הביטחון, Microsoft, Check Point, Deloitte, EY, KPMG (סומך חייקין), PwC Israel, אינטל, ועוד.

קבלה לאקדמיה: הכנה לבחינה הפסיכומטרית, לאמיר/ם, למבחן תיל, למבחן יעל, למבחן מימ"ד, לראיונות קבלה ללימודים ועוד.

הכנה לצה"ל: הכנה לצו ראשון וליחידות שונות, כגון מודיעין, טיס ושייטת.

קבלה לבתי ספר ולתוכניות מחוננים: הכנה למחוננים לכיתות ב'-ד' ולכיתות ה'-ט'; הכנה לקבלה לתוכניות מדעני העתיד ונוער מוכשר במתמטיקה של אוניברסיטת בר-אילן ועוד.

פרטים על ההכנות ועל הכנות נוספות תוכלו למצוא באתר של מכון נועם, או בשירות הלקוחות בטלפון: 03-5377361

למכון נועם יותר מ-25 שנות ניסיון בתחום, ובמהלכן סייע ל-759,000 סטודנטים, בוגרים ומחפשי עבודה אחרים להתקבל למשרה הנחשקת.

הצוות של מכון נועם כולל פסיכולוגים קליניים, פסיכולוגים תעסוקתיים, מאמנים אישיים ומדריכים פסיכוטכניים – כולם אנשי מקצוע מנוסים, אשר יעשו כל שביכולתם כדי לסייע לכם לעבור בהצלחה את תהליכי המיון והבחינות. כמו כן, למכון נועם מחלקת מחקר ופיתוח השוקדת כל העת על פיתוח הכנות איכותיות, מקיפות ועדכניות.

בוגרי האוניברסיטה העברית זכאים ל-20% הנחה על כל הכנות האונליין המגוונות של המכון בהצגת כרטיס בוגר.

התנסו במבחנים לדוגמה חינם:

מבחן פסיכוטכני לדוגמה

מבחן נציבות שירות המדינה