10% הנחה על אירועים בבית אבי חי | ארגון בוגרי העברית

10% הנחה על אירועים בבית אבי חי

Beit Avi Chai

בית אבי חי בירושלים מקיים מדי חודש עשרות אירועים אשר יוצרים חוויה תרבותית ייחודית. המשתתפים באירועי בית אבי חי מוזמנים ליהנות משפע של יצירה, אמנות והזדמנויות להרחבת אופקים בתחומים שונים ומגוונים.

בית אבי חי יוצר מרחב תרבותי פתוח הכולל בתוכו מוזיקה, תיאטרון, מפגשים, הרצאות, שיחות ואירועי במה מגוונים. אירועי בית אבי חי מצטיינים באיכותם הגבוהה, במקוריות ובשיתוף יוצרים ואמנים בתהליך יצירה ייחודי ומרתק.

בוגרי האוניברסיטה העברית זכאים להנחה בגובה 10% על כלל המופעים ואירועים בבית אבי חי במעמד החיוב של כרטיס האשראי של בוגרי העברית מבית MAX.

לפרטים: http://bit.ly/320us0U

----------
• max ו/או האוניברסיטה העברית ו/או בית העסק רשאים לשנות או לבטל את המבצע/ההטבה בכל עת וללא הודעה מוקדמת • השירות באחריות בית העסק בלבד. max אינה אחראית למקרים של ביטול אירועים והופעות או דחייתם. • התמונות להמחשה בלבד. • אין כפל מבצעים והנחות • התשלום באמצעות כרטיס האשראי של בוגרי העברית מבית max בלבד. •