המחלקה לפסיכולוגיה

Professor Debora Bernstein

בוגרת העברית כלת פרס ישראל בתחום חקר הסוציולוגיה והאנתרופולוגיה

אפריל 4, 2019

פרופסור דבורה ברנשטיין, בוגרת האוניברסיטה העברית, היא זוכת פרס ישראל בתחום חקר הסוציולוגיה והאנתרופולוגיה לשנת תשע"ט, כך הכריזה ועדת הפרס. בנימוקיה ציינה הוועדה כי: "פרופסור דבורה ברנשטיין הובילה שינויים משמעותיים בפרדיגמות סוציולוגיות-אנתרופולוגיות  בחקר החברה הישראלית מתוך הסתכלות רב תחומית החובקת היסטוריה, אנתרופולוגיה, משפט וחברה. מחקרה מצטיין בהכוונת הזרקור לשולי החברה המאפשרת תרומה ייחודית להבנת יחסי מרכז ופריפריה והיסטוריה חברתית של חיי היום יום. מחקריה פרצו דרך אודות נשים ומגדר, שוליות חברתית, יחסי עבודה, משפט וחברה מתקופת המנדט ועד היום". שר החינוך, נפתלי בנט הוסיף: "היא שמה זרקור על שולי החברה וקידמה את היחסים שבין מרכז ופריפריה".

אלדד קובלנץ - מנכל תאגיד השידור כאן

בוגר העברית מונה למנכ"ל בתאגיד השידור כאן

מרץ 20, 2019

לפי החלטת מועצת תאגיד השידור כאן אלדד קובלנץ יהיה המנכ"ל הקבוע של תאגיד השידור. קובלנץ ייכנס לתפקידו כמנכ"ל הקבוע לתקופה של ארבע שנים. מתחילת ההקמה של התאגיד עד כה, כיהן קובלנץ כמנכ"ל זמני. אלדד קובלנץ סיים לימודי תואר ראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה העברית בירושלים ובעל תואר שני במנהל ציבורי מאוניברסיטת הרווארד בבוסטון שבארצות הברית.