מרכז העברית הכשרת מנהלים

Directors Course at Hebrew University

קורס דירקטורים של מרכז העברית הכשרת מנהלים

30 אוגוסט, 2021

אנחנו גאים להזמין אתכן ואתכם להשתתף בקורס דירקטורים של האוניברסיטה העברית!

קורס הדירקטורים מהווה את תכנית הדגל של מרכז הכשרת המנהלים של האוניברסיטה העברית. הקורס מעניק את הכישורים הנדרשים בכדי לכהן בתפקידי דירקטור בחברות ציבוריות, פרטיות, ממשלתיות ובארגונים גדולים. כיום, כמעט לכל חברה יש דירקטוריון המתווה את מדיניות החברה, קובע את תכניות הפעולה, העקרונות וסדרי העדיפויות. בוגרות ובוגרי הקורס יצטרפו למאגר ומועדון הדירקטורים היוקרתי של בית הספר למנהל עסקים המונה בכירים בכלכלה הישראלית ומהווה פלטפורמה ליצירת קשרים ומינוף הקריירה.

New Directors Center at HUJI

מרכז העברית הכשרת מנהלים - למנהלים פורצי דרך

24 מאי, 2021

העברית הכשרת מנהלים המרכז להכשרת, קידום ופיתוח של מנהלים מענפים שונים במשק הישראלי באוניברסיטה העברית. המרכז יעסוק בהכשרות ופיתוח מקצועי במגוון תחומים ניהוליים: בהכשרת דירקטורים, הכשרת מקצועות ניהול ההייטק, הכשרת ופיתוח מנהלים בעולמות הפיננסיים, העסקיים, המשפטיים, הטכנולוגיים ועוד.

רכישת כישורים חדשים, ידע ופיתוח אישי הינם תהליכים שנמשכים לאורך כל הקריירה ומהווים כלי לפיתוח מקצועי ולא נעצרים בסיום התואר. תכניות ההכשרה למנהלים במרכז מותאמות למנהלים המעוניינים לקבל כלים פרקטיים וחדשנים התורמים לחשיבה יצירתית במטרה להזניק את הקריירה האישית והניהולית שלהם ולהישאר מעודכנים בעולמות התוכן הדינמיים שיוצרת סביבת העבודה המשתנה. הקורסים במרכז יועברו על ידי מרצים בכירים מבית הספר למנהל עסקים המכהנים בעמדות מפתח בדירקטוריונים המובילים בארץ, והן על ידי המנכ"לים המובילים במשק ויושבי ראש הדירקטוריונים הבכירים בישראל.