מרכז העברית הכשרת מנהלים

G-CMO Unicorn Marketing Course - Hebrew University

קורס בניהול שיווק גלובלי

17 מאי, 2022

יש לך ניסיון בעולם השיווק והפרסום? הקורס הזה הוא כרטיס הכניסה שלך למשרות השיווק הנחשקות של הסטארטאפ ניישן! הקורס נולד מתוך רצון של אנשי השיווק המובילים בתעשייה להכשיר את הדור הבא של סמנכ"ליות וסמנכ"לי השיווק בחברות גלובליות בחזית הכלכלה הישראלית. במהלכו יינתן סט כלים פרקטיים להתנהלות בשוק הגלובלי וכישורים המאפשרים לקחת את היצירתיות והחשיבה מחוץ לקופסה, ליתרון תחרותי-שיווקי. כל משתתף ומשתתפת בקורס תיהנה משלושה מפגשי מנטורינג עם ה-CMOs של חדי הקרן הישראלים ומרשת הנטוורקינג המובילה של פורום G-CMO

Directors Course at Hebrew University

קורס דירקטורים של מרכז העברית הכשרת מנהלים

25 אפריל, 2022

אנחנו גאים להזמין אתכן ואתכם להשתתף בקורס דירקטורים של האוניברסיטה העברית!

קורס הדירקטורים מהווה את תכנית הדגל של מרכז הכשרת המנהלים של האוניברסיטה העברית. הקורס מעניק את הכישורים הנדרשים בכדי לכהן בתפקידי דירקטור בחברות ציבוריות, פרטיות, ממשלתיות ובארגונים גדולים. כיום, כמעט לכל חברה יש דירקטוריון המתווה את מדיניות החברה, קובע את תכניות הפעולה, העקרונות וסדרי העדיפויות. בוגרות ובוגרי הקורס יצטרפו למאגר ומועדון הדירקטורים היוקרתי של בית הספר למנהל עסקים המונה בכירים בכלכלה הישראלית ומהווה פלטפורמה ליצירת קשרים ומינוף הקריירה.

Med-Tech Product Management Course

קורס ניהול מוצר ושיווק בביו-טק ומד-טק

28 דצמבר, 2021

קורס יישומי מתקדם בניהול מוצר ושיווק בעולמות הביו-טק והמד-טק מיועד לבוגרי מדעי החיים והטבע בעלי ניסיון של שנתיים לפחות בתעשייה ובעלי תפקידים בעולמות הפארמה, ביו-מד, מכשור רפואי ודיגיטלי, מידע רפואי וכדומה, המעוניינים לבסס את הידע והיכולות שלהם בתחום ניהול המוצר ושיווק. התכנית משלבת הרצאות של מומחים מובילים מהארץ ומהעולם והרצאות של בעלי תפקידי מפתח בחברות המובילות בתעשייה הישראלית. בסוף התכנית יתבצע הליך חשיפה של בוגרי התכנית לחברות הביו-טק והמד-טק הישראליות.

במהלך הקורס יועברו תכנים פרקטיים על ידי מרצים מהתעשייה ומהאקדמיה. המשתתפים יעבדו בקבוצות על מספר תרגילים מעשיים בנושאי הבנת שוק, בניית תחזית ופיתוח תכנית עבודה על תיאורי מקרה בתחומים שונים.

Directors Course at Hebrew University

קורס דירקטורים של מרכז העברית הכשרת מנהלים

30 אוגוסט, 2021

אנחנו גאים להזמין אתכן ואתכם להשתתף בקורס דירקטורים של האוניברסיטה העברית!

New Directors Center at HUJI

מרכז העברית הכשרת מנהלים - למנהלים פורצי דרך

24 מאי, 2021

העברית הכשרת מנהלים המרכז להכשרת, קידום ופיתוח של מנהלים מענפים שונים במשק הישראלי באוניברסיטה העברית. המרכז יעסוק בהכשרות ופיתוח מקצועי במגוון תחומים ניהוליים: בהכשרת דירקטורים, הכשרת מקצועות ניהול ההייטק, הכשרת ופיתוח מנהלים בעולמות הפיננסיים, העסקיים, המשפטיים, הטכנולוגיים ועוד.

רכישת כישורים חדשים, ידע ופיתוח אישי הינם תהליכים שנמשכים לאורך כל הקריירה ומהווים כלי לפיתוח מקצועי ולא נעצרים בסיום התואר. תכניות ההכשרה למנהלים במרכז מותאמות למנהלים המעוניינים לקבל כלים פרקטיים וחדשנים התורמים לחשיבה יצירתית במטרה להזניק את הקריירה האישית והניהולית שלהם ולהישאר מעודכנים בעולמות התוכן הדינמיים שיוצרת סביבת העבודה המשתנה. הקורסים במרכז יועברו על ידי מרצים בכירים מבית הספר למנהל עסקים המכהנים בעמדות מפתח בדירקטוריונים המובילים בארץ, והן על ידי המנכ"לים המובילים במשק ויושבי ראש הדירקטוריונים הבכירים בישראל.