מרכז החדשנות ASPER - HUJI Innovate

ASPER-HUJI Innovate - Open 2022

תכנית OPEN של מרכז החדשנות והיזמות

5 ינואר, 2022

רוצה להפוך את המחקר שלך לסטארט אפ?
מזהה בעיה או צורך בשוק שאין עליו מענה?
יש לך רעיון מנצח שאפשר להפוך למוצר?
התחלת לגבש צוות?

אנו מזמינים אתכם ואתכן להצטרף לתוכנית OPEN של ASPER-HUJI Innovate, מרכז החדשנות והיזמות של האוניברסיטה העברית.

Falling Walls 2021

העולם רוצה להכיר את הפרויקט שלך!

1 יולי, 2021

מאגד החדשנות JLM IMPACT מזמין אותך להתמודד על הזכות לייצג את ישראל בתחרות Falling Walls היוקרתית בברלין, גרמניה.

על התחרות:
Falling Walls היא תחרות בין-לאומית המקדמת רעיונות פורצי דרך ומחברת יזמים, חוקרים ומדענים בתחומים שונים ברמה הגלובלית. התחרות מתקיימת בשני שלבים, מקומי ובין-לאומי: התחרות המקומית, הנקראת LAB, נערכת בישראל, ובעוד כ-70 מוקדים ברחבי העולם.
Asper Fund Donation

קרן אספר תתרום 11.5 מיליון שקל למרכז לחדשנות ויזמות באוניברסיטה העברית

31 ינואר, 2021

תקופת החגים הגיעה מוקדם במרכז לחדשנות ויזמות של האוניברסיטה העברית. השבוע התקבלה הבשורה כי יקבלו תרומה כספית משמעותית בסך של 11.5 מיליון שקל מקרן אספר הפילנתרופית מקנדה (Asper Foundation) ומשפחת אספר, התומכים במיזמים שדוגלים ביזמות וחדשנות ברחבי העולם. זוהי אחת התרומות הגדולות ביותר במהלך משבר הקורונה של הקרן. כספי המענק יסייעו ל-HUJI Innovate להרחיב את הפעילות מעבר לתמיכת המדינה. כמו כן, בעזרת הכספים הללו המרכז ישיק את "פרס אספר לחדשנות" (שווי הפרס 35 אלף דולר) שיוענק מדי שנה, ויהיה ממוקד במיזמי אימפקט העונים על מטרות הפיתוח של האו"ם SDG, בהובלת סטודנטים וחוקרים מתוך האוניברסיטה.