תוכנית הכשרה בטכנולוגיות עתיד המזון
ישראל העלתה לראש סדר העדיפויות את תעשיית המזון ופיתוח הון אנושי איכותי הנדרש להוביל את תחום הפוד-טק בישראל. מתוך ראייה כוללת ופרקטית, לנוכח התהוותו של המרכז ע"ש שלדון לוין למערכות מזון בטוחות, עמידות ובנות קיימא, ובתמיכת חממת The Kitchen, נענתה הפקולטה לחקלאות מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית, במסגרת המדור ללימודי חוץ, לאתגר שהעמידה הרשות לחדשנות. הפקולטה פיתחה תוכנית ייחודית המיועדת לתת מענה שלם ומקצועי לתעשיית המזון.
תוכנית ההכשרה מתבססת על שילוב הידע הנצבר באקדמיה עם ה-KNOWHOW המצוי בתעשייה. התוכנית נועדה לתת מענה לימודי ומעשי לסוגיות הליבה בעולם הפוד-טק, כפי שהועלו על ידי גורמים הפעילים באקו-סיסטם. התוכנית כוללת תכנים הנדרשים להשתלבות בתעשיית המזון, התנסות מעשית, סיורים מקצועיים והכשרה מעשית בחברות פוד-טק שונות.
עלות התוכנית לבוגרות ובוגרי האוניברסיטה העברית (בתמיכת רשות החדשנות): 14,800 ש"ח במקום 15,800 ש"ח